Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 75:
 
Eto, pregledao sam situaciju sa Staljinom. Uklonio sam ga kod Trockog, gdje nije bio neophodan i kod Maljenkova, što je kompromis u odnosu na 28. jer smatram da je ipak relevantniji na Teheranskoj konferenciji nego kod Maljenkova. Dobio si dva datuma, što se toga tiče, više nije "pretrpano" pa sada ne bi smjelo biti problema više po tom pitanju --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 16:10, 30 студени-novembar 2014 (CET)
 
== Nazivi ==
 
Drago mi je da si se uključio u raspravu, ipak si ti stari suradnik, a pritom si bio nezadovoljan nekim rešenjima. Na srpskoj wiki ima jedno temeljno pravilo, kada neko započne tekst jednim standardom - nastavlja se tim standardom (ćirilica, latinica, ekavica, jekavica). Jedini izuzetak je kada neko od klice napravi velik članak. Nešto slično bi mogli primeniti za naslovljavanje.
 
U praksi do sada uglavnom nije bilo sukoba standarda na sh wiki, a kada to jasno definišemo biće još manje potrebe za korištenjem trećih jezika kao nametnutih rešenja (možda samo izuzetno u slučaju nekog dugotrajnog uredničkog rata, ali toga do sada, bar po pitanju pravopisa, nije bilo). --[[Korisnik:Mladifilozof|Mladifilozof]] ([[Razgovor sa korisnikom:Mladifilozof|razgovor]]) 23:44, 14 decembar-просинац 2014 (CET)