Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Pijaca-Пијаца"

→‎Trovanje ugljen-monoksidom: Ovakvi reverti su kontraproduktivni, dugoročno želimo jednakost svih pisama i varijanti, po mogćnosti 100% transparentnu...
(→‎Trovanje ugljen-monoksidom: Ovakvi reverti su kontraproduktivni, dugoročno želimo jednakost svih pisama i varijanti, po mogćnosti 100% transparentnu...)
 
::Možda nekome licenca Wikipedije nije najjasnija, ali nema ovdje "nečijih" članaka. Čim netko objavi svoj sadržaj na Wikipediji, taj članak više nije nešto na što on polaže autorska prava niti ima ikakvu zbiljsku kontrolu na istim. Zahtjev nekog korisnika da se neki članak prebaci na neko pismo je... u najmanju ruku apsurdan, da ne kažem bezobrazan i bahat. Za to ne samo da nema nikakve pravne i činjenične osnove, već predstavlja kršenje uređivačke politike i prakse ove Wikipedije. Da su meni tako uvažavali zahtjeve na hr.wiki, vjerojatno bi još uvijek radio tamo :D --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 21:16, 7 decembar-просинац 2014 (CET)
 
* Jeste odlučili više što ćete s tim latinica vs. ćirilica? Ja mogu napisati bota koji će generirati ćirilične članke iz latiničnih, tako da se sve radi na latinici a bot prati nedavne izmjene i zrcali ih na ćirilične ekvivalente. To ću sad napraviti tijekom praznika za sh wiktionary pa bi se moglo i dvije muhe jednim udarcem. Na vrhu svakog članka se može dodati obavijest "Pogledajte na ćirilici/latinici" i slično. Ovo bi povećalo i Google rang. Kasnije bi se moglo botovati i ijekavica/ekavica (sve na ijekavici, pa iz nje ekavicu generirati - puno lakše nego obratno). Alternativne opcije (na serveru preko PHP ekstenzije ili na klijentu u JavaScriptu) imaju bezbroj nedostataka. --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 00:07, 8 decembar-просинац 2014 (CET)