Razlike između izmjena na stranici "Razgovor:Radoslav Katičić"

nema sažetka uređivanja
::::Tako je, ne osporavam činjeničnu ispravnost tvrdnji u članku. (Iako bih ipak rekao da su neke koje sam gore spomenuo na granici iskrivljavanja.) Problem je u ravnoteži, a ravnoteža je suština neutralnosti kada se radi o kontroverznim temama. Ovo je biografija žive osobe, dakle vrijede stroži kriteriji.
::::Osobno sam isto nesklon uklanjanju dijelova koji sami po sebi nisu nužno sporni. Mogu se jedino nadati da će u budućnosti "pozitivni" dio biti proširen, a "negativni" koliko-toliko moderiran, pa da sve skupa djeluje manje napadački. Možda i sam nešto napravim u tom smjeru, iako ne mogu obećati... [[Korisnik:GregorB|GregorB]] ([[Razgovor sa korisnikom:GregorB|razgovor]]) 17:37, 30 студени-novembar 2014 (CET)
 
<small>(sa zakašnjenjem od 11 dana nakon notifikacije)</small> Slažem se, treba napraviti ravnotežu između kritike i sadržaja. Suvišne kritike se uvijek mogu prebaciti na stranicu za razgovor i kasnije inkorporirati u članak. hrwiki je notorna po člancima-kritikama, ne moramo slijediti njihov primjer :-) Ne znam koliko je NPOV šablon prikladan - radi se više o balansu radije nego o pristranosti odnosno neutralnosti. --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 23:58, 7 decembar-просинац 2014 (CET)