Wikipedija:Administratorska tabla/Arhiva 1 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 10:
:Zašto, kad je to sad gotova stvar? Postavljen je i link u nedavnim izmenama. --[[Korisnik:Igorwindsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igorwindsor|razgovor]]) 16:51, 30 студени-novembar 2014 (CET)
::<s>U redu, ali treba da se stavi odeljak i za čekjuzere.</s> Video već na szr.--[[Posebno:Doprinosi/176.104.111.29|176.104.111.29]] 16:55, 30 студени-novembar 2014 (CET)
 
== Agatha Christie - link ka mislima ==
 
 
Poštovani svi,
 
Obzirom da imam problem sa jednim od Administratora (Igor Windsor),koji ne daje prihvatljivo objašnjenje za brisanje, molim i sve ostale Administratore da procene i pomognu oko rešavanja dileme - da li je stavljanje linka ka mislima Agate Kristi, reklama ili on doprinosi boljem kvalitetu stranice.
 
Ja smatram da je stavljanje linka ovo drugo, ali Admin smatra suprotno i ne želi da ulazi u detaljna objašnjenja iako se meni čini da je pristrasan i ulazi u celi problem iz ugla sile (moguće da je to zbog toga što se radi o brsanju linka koji sam ja postavio).
 
U prilogu Vam dostavljam i celokupnu prepisku, pa Vas molim da nam pomognete u rešavanju nastalog problema.
 
Sa poštovanjem
[[Korisnik:MislilacCom|Mislilac]] ([[Razgovor sa korisnikom:MislilacCom|razgovor]]) 14:30, 1 decembar-просинац 2014 (CET)
 
Molim vas da ne stavljate link na svoj sajt u članke. Wikipedija nije mesto za reklamiranje internetskih portala. --Igor Windsor (razgovor) 10:36, 25 студени-novembar 2014 (CET)
 
Poštovani Igore, U pravu ste da Wikipedija nije mesto za reklamiranje internetskih portala. Ali, ovim putem se ne reklamira portal, već se daje kompletnija slika o autoru - u ovom slučaju Agata Kristi. Sve misli koje su trenutno na sajtu samo mogu pomoći da bolje shvatimo veličinu autora. Takođe, pre stavljanja linka, pokušao sam da upišem misli Agathe Christie u wikicitate, ali dobijam informaciju da je stranica wikicitati izbrisana. Uostalom, da li bi ovaj link smetao da sam izabrao neko drugo korisničko ime tako da niste upoznati ko je autor portala? Ali, potpuno ste u pravu da je možda pogrešno to što sam pored imena autora dao i ime sajta. To jeste na neki način reklama i to nije dobro. Možda bi najbolje rešenje bilo da dok se ne oformi stranica wikicitata za Agatu Kristi, naslov linka bude npr: Misli Agathe Christie bez ikakvog navođenja imena sajta. Jer, ipak bez citata, ova stranica nije kompletna....od toliko knjiga koje su nabrojane i krimi priča da na stranici o njoj nema nijedne misli neće pomoći pomoći ni snazi stranice ni boljem razumevanju autora.
 
 
Obzirom da ste opet obrisali link prinuđen sam da Vam ukažem na: Saveti o uređivanju Vikipedijinih članaka
 
Uvek koristite neutralnu tačku gledišta, pošto Vikipedija nije mesto za promovisanje stavova.
 
Navedite svoje izvore da bi i drugi mogli da provere i prošire vaš rad. Trenutno većini Vikipedijinih članaka nedostaju dobre reference, i to ide u prilog njenoj najvećoj pojedinačkoj kritici – da nije pouzdan izvor. Pomozite tako što ćete istražiti mrežne i štampane resurse da biste našli reference za članak na kojem radite, i navedite ih u odgovarajućem obliku, a razmotrite i mogućnost da stavite citate u tekst za sporne činjenice.
 
Nadam se da ćete mi dati jasnije objašnjenje zbog čega uklanjate link sa mislima Agate Kristi? Mislilac (razgovor) 13:22, 28 студени-novembar 2014 (CET)
 
Nije relevantno za taj članak. Još jednom vas molim da ne reklamirate svoj sajt stavljajući ga u članke na sh.wiki. --Igor Windsor (razgovor) 13:25, 28 студени-novembar 2014 (CET)