Wikipedija:Kurs/Tečaj – razlika između verzija

nema sažetka uređivanja
m (Stranica "Wikipedia:Kurs/Tečaj" je zaštićena: važne stranice; zaštita od potencijalnog vandalizma ([edit=sysop] (neograničeno) [move=sysop] (neograničeno)) [prenosivo])
Nema sažetka izmjene
Dobro došli na wikipedijin [[Wikipedia:Kurs/Tečaj|Uvodni kurs ili tečaj]]! [[Wikipedija]] je otvorena enciklopedija, što znači da i vi možete napisati neki članak, ili dopuniti - popraviti neki postojeći. Cilj ovog tečaja (tj. ovih 11 stranica uputa) uputiti je početnike kako uređivati članke na lak i jednostavan način. Kad završite tečaj moći ćete sami uređivati članke, nećete morati nikoga pitati za savjet: kako ovo, a kako ono...
 
Naravno, nećete znati sve o Wikipediji, ali ako će vas to zanimati, postoji serija članaka [[Wikipedija A-Ž]]. Ako se zapitate možete li naučiti rabitikoristiti wikipedijuWikipediju, znajte da suradnici Wikipedije imaju od 12-60 godina (tj. suradnici koji su podijelilinjeni teraznih podatke s nama)godišta, raznih su struka i zanimanja, i najvjerojatnije jedina stvar koja ih sve povezuje jest ljubav prema znanju.
 
Ako će vas neki pojam više zanimati, trebate samo pratiti [[Wikipedija:Kurs/Tečaj (Wikipoveznice)|Wikipoveznice]], tj. kliknuti na plavu poveznicu na kojoj ćete naći detaljnije objašnjenje određenog pojma.