Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Pijaca-Пијаца"

(→‎Zaključak: odgovor)
::::::: Pa to sam i rekao - ide preko Mete i Language Committee, a tamo nitko neće zatvoriti sh projekte. Odbor ne može to sam nikako napraviti izvan procesa. --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 14:26, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::::::Nisi. Rekao si ''"U WMF odboru uopće nemaju pravo otvaranja/zatvaranja projekata, niti se oni time bave."'' Iz linka koji sam priložio se vidi da je to netačno pošto <u>upravo WMF odbor i jedino WMF odbor, sam, donosi odluku o zatvaranju projekta</u>. Ne meta niti Language committee odbora WMF koji samo prima ove zahteve i prosleđuje članovima odbora WMF. Ako si zaista uveren da "''tamo nitko neće zatvoriti sh projekte''" da li to znači da ti ne bi smetalo da se to proveri u direktnom kontaktu sa WMF? --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 23:36, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::::::: WMF odbor ne može inicirati zatvaranje/otvaranje projekata. Oni samo daju potpis na ono što je već odlučeno na Meti i drugdje. U WMF odboru nitko nema blage veze o jezicima niti se time bavi. Oni dođu kao neka vrsta predsjednika koji daje potpis dok je Meta parlament. Što je najvažnije, nitko u WMF odboru nema želje se uključivati u te političke igrice oko jezik vs. varijanta. Ako ne vjeruješ slobodno uputi zahtjev za očitovanjem - dobit ćeš neki nemušti odgovor koji nit' miriše nit' smrdi. Ova zadnja dva neuspješna zahtjeva za zatvaranjem shwiki su dovoljno kompromitirala sve takve inicijative za sljedećih 10 god. Prestanite se sekirati i pišite članke :-P --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 01:00, 24 oktobar-листопад 2014 (CEST)
 
==Editor za TemplateData (šablonske podatke) uskoro dostupan na ovoj Wikipediji==