Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 410:
::::::Netačno. Upravo WMF odbor donosi odluku o zatvaranju projekata. Zahtevi za zatvaranje se prosleđuju odboru preko njegovog Language comittee ([https://meta.wikimedia.org/wiki/Closing_projects_policy link]). Ako je gore navedeni čekjuzer zaista napisao neistinu, zašto bi bilo ko bio protiv da se to proveri u direktnom kontaktu sa WMF?--[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 11:41, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::::: Pa to sam i rekao - ide preko Mete i Language Committee, a tamo nitko neće zatvoriti sh projekte. Odbor ne može to sam nikako napraviti izvan procesa. --[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 14:26, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::::::Nisi. Rekao si ''"U WMF odboru uopće nemaju pravo otvaranja/zatvaranja projekata, niti se oni time bave."'' Iz linka koji sam priložio se vidi da je to netačno pošto <u>upravo WMF odbor i jedino WMF odbor, sam, donosi odluku o zatvaranju projekta</u>. Ne meta niti Language committee odbora WMF koji samo prima ove zahteve i prosleđuje članovima odbora WMF. Ako si zaista uveren da "''tamo nitko neće zatvoriti sh projekte''" da li to znači da ti ne bi smetalo da se to proveri u direktnom kontaktu sa WMF? --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 23:36, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
 
==Editor za TemplateData (šablonske podatke) uskoro dostupan na ovoj Wikipediji==