Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Pijaca-Пијаца"

(malo reda)
:::Evo da i ja ponovim ono osnovno: Ne verujem ništa checkuserima i adminima sa sr.wiki. --[[Korisnik:Igorwindsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igorwindsor|razgovor]]) 15:13, 22 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::Ja nikome ništa ne verujem. Zato sam i predložio utvrđivanje verodostojnosti. Da bih se uverio. Ukoliko korisnici ove vikipedije nemaju ništa protiv, ja bih se obratio WMF i pitao bih da li je ovo što je navedeno istina?--[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 15:31, 22 oktobar-листопад 2014 (CEST)
::::: U WMF odboru uopće nemaju pravo otvaranja/zatvaranja projekata, niti se oni time bave. To je problem Mete, Language Committee, inkubatora itd (a tamo vjerujte ama baš nitko nije na strani nacionalista). Odbor se bavi skupljanjem donacija i raspačavanjem love, marketingom, pravnom zaštitom, privatnošću i ostalim bitnostima i nebitnostima kako bi sve glatko funkcioniralo. Nikom tamo ne pada na pamet navlačiti gnjev wikikorisnika gašenjem tobože redundantnih projekata iz političkih razloga. Ova teza o "doprinosu misiji WMF-a" bi se lako mogla okrenuti naglavačke i argumentirati gašenje ''ne'' sh već bs/hr/sr projekata čiji je radikalizam i animozitet stvarno prevršio svaku mjeru u zadnje vrijeme.--[[Korisnik:Ivan Štambuk|Ivan Štambuk]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan Štambuk|razgovor]]) 00:57, 23 oktobar-листопад 2014 (CEST)
 
==Editor za TemplateData (šablonske podatke) uskoro dostupan na ovoj Wikipediji==