Razgovor:Franjo Josip I od Austro-Ugarske – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Edgar Allan Poe je premjestio stranicu Razgovor:Franjo Josip I. na Razgovor:Franjo Josip I od Austro-Ugarske
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Red 11:
 
::Istini za volju, kad se isti pokušao korigirati i nadopuniti političkim činjenicama i podacima, njegov autor je diktatorski preuzeo inicijativu i kao svaki "svoj" članak, zabranio da se on dira jer to njemu nije pasalo jer je on najneupitniji autoritet na području povijesti Rima, Austro-Ugarske i Sovjetskog Saveza. Slažem se da bi članak valjalo drastično restrukturirati. Ovo više djeluje kao srednjoškolska psihološka karakterizacija glavnog lika nekog obimnog romana (možda ''Ane Karenjine''?) nego enciklopedijski članak. Vrhunac apsurda bio je kad se podatak o pokušaju atentata '''izbacio''' iz članka jer se '''nije uklapao'''(!?) u članak (čitaj: Rječini nije pasalo da itko prčka po "njegovom")... --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 11:37, 19 april-травањ 2014 (CEST)
:::Mladifilozofe ti si potpuno u pravu iako sam tvoju primjedbu kao što vidiš prekasno vidio. Ja osobno tekst mijenjati neću zbog njegovog neenciklopedijskog imena.
:::Sve u svemu wikipedija na kojoj umišljeni [Vuk Stefanović Karadžić|Vuci (množina)] smatraju da imaju pravo pisati imena kako im padne na pamet gubi pravo da se smatra enciklopedijom. To nije stvar glasovanja nego je stvar općih enciklopedijskih pravila.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] ([[Razgovor sa korisnikom:Rjecina2|razgovor]]) 20:47, 19 oktobar-листопад 2014 (CEST)
Nazad na stranicu "Franjo Josip I od Austro-Ugarske".