Eva Perón – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 10:
Пак - хирург, радиотераписта и патолог је посебно дошао до Буенос Аиреса за тај задатак у програмиране оперативне једном као државна тајна. Нити би требало да прошири реч, барем током двадесет година. смрти, у неким случајевима, као и професионалне етике и части, у другима, продужено ћутање готово четири деценије.
 
Иако неки историчари (међу њима Северне Америке Џозеф ", у Перон: биографија) помиње када се дешава да се спакује у својим делима, признајући га као прави хирург те операције, не открива детаље плана. Аргентински друштва открио како је прва дама Аргентине је тада умро 22. марта 1991, када је директни сведок (а можда и данас једини преживели), доктор Абел Цано'ницо, избио на Моту проприо да павнед реч потписивање чланак "Болест и смрт"Ева Перон, у Страна 7 од нације.Данас, провео је већ пола века, овај лист објављује у ексклузивном облику још необјављени део слагалице овог историје: писмо које је писао исти пакет њему да Цаноницал када је сазнао смрти пацијента кога никада није видела очи га, уз који никада нису прешли ни просек реч, али да га је освојила до краја, као што показује следећи став да је тог текста (видети оквир): "И даље ћете знати да се јаук губитка мој пацијент . никад Креирај да бисте обавили још једну операцију потпунија, била је довољно оптимиста и имао велике наде која је преживела да задатак на који је била посвећен Не знам која је тако само кратко време. урадио толико по својој земљи, то је оно што стварно боли ме, много је да би јој значило да је имао прилику да га и даље верујем да на неодређено време, историјски, то ће бити на номиналне Јуана де Арцо ". .
 
Жена тешко
 
Са својих 90 година луцидос и за разлику од још увек заљубљени поглед са својим супругом Едит (75 година, у браку са њим то ради 53, троје деце, девет унука), Цаноницал све памти као да је изван јуче. Овај угледни аргентински онцолого, председник за 44 година Аргентине друштва рака, док се неколико дана, изазива врло топло за паковање, од који је био лични пријатељ од 1940 почетака до своје смрти, у 1969, као и своје супруге Јелене, са којима је још увек писмени и усмени на телефон.
 
"Пак није био странац за Аргентину. Ако месец дана пре него што су тражили да ми је да је предложио име професионалних, тако да третман Еве Перон, је било присуствовати светски конгрес рака који сам организовао ... ере Почасни гост и до дао цонференциа.Перо нисмо знали ништа, а затим, од болести да је, иако је већ претрпела је и да је стављена под радијум третман ", сећа се Канонски.
 
Али, гласине да се нешто се догодило са њим био у улици одавно. Једна од не баш често да је изречена пажњу на симптом је 9. јануара 1950, са 38 степени топлоте у хладу и док га отворио ново седиште Савеза таксиста. Према открива страницу у својој књизи, изненадио бол у Огњиште, али је касније и он је маскиран испред прати програма.Диас, Оскар Иванисевицх, лекар и министар просвете тада, она послује акутног апендицитиса.
 
"Иванисевицх рачунају ускоро - сећа се данас Канонска да, када је уклоњен му додатку дотакла нешто ретко у материци, али нико није усудио да искористе тај тренутак да се еспецуло вагинални и да се анализа односи само Иванисевицх оно што је приметио.. Група лекара који га окружују. "
 
Како може бити да било ко није имао "подебљано" да можда приметити опасности величине, када га урадио би га сачували живот, пита један. И канонски то одговара: "То је да Ева није био лак, био је веома темпераментна жена Они су имали много односу на њега они нису хтели да се ништа не постаје да она није предвидео штета што је изгубила прилику да се уздржани све... процес, али, добро. Ева није имао да се лекарских прегледа са персеверанциа за даме данас ".
 
Према чланку објављеном у издању прошлог јуна у престижном научном магазину Лансет ", болести и смрти Еве Перон: рак, политике и тајне", аутора тих година било у земљи нема превише искуства у вршењу радикалне хистерецтомиас. Нота Барон Лернер, медицинске историчар са Универзитета Колумбија, је не само да освежава рачунати историју Цаноницал у народ за девет година, али и да именовање као извор, да време које доводи у сумњу да је Ева Перон је има открио постојање популарне данас Папаницолаоу као превентивни метод.
 
"Ја неслагања, ја неслагања - каже аргентински онцолого -. су били веома добри хирурзи и овде веома добро онцологос, ту операцију је овде направљена често Радије верујем да Перон не желе да уколико буде усвојен нешто да му се замера да не прибегава. Најбољи специјалисти са њим. Али она није брину о здрављу и сакрила многе од болова и симптома који је претрпео. "
 
- Зашто толико отпора?
 
- То није хтео да знају како ништа да обришете времена да његове фондације да постане контролу. То је било Нека раде јер је "упала слепог црева у њему". Само из тог разлога. Папа је постојала и то је био коришћен у земљи, али са Евом Перон који се нису могли руковати. Штета што је изгубио прилику када је управљао Иванисевицх. То је био тренутак за деловање. Али то потребно уверење, и поред тога, није желела да знам ништа. Она је као само-одбрану, не знам. Било је немар од стране пацијента и нешто од пасивности на део атмосфере.
 
- Како је реаговао Перон?
 
- Он није био човек који је рекао: "Добро, да видимо, ми ћемо да се све ово у реду и да испита постаје и ја завршим". То је много поштовати и да пустите да се уради. Замислите, поред тога, то време, 1950. "Тумор", "рак", биле су речи табу јер су изгледа реченица, фаталност, смрти. Она није желела да знам ништа да су разговарали са њим о проблему који би могао бити у вези са смрти прве супруге Перон, који је претрпео исте болести, детаљ који укључује АСИ Лансет ': "Иронично, прва жена у Хуан Доминго Перон (Аурелиа Тизон) је умро од исте болести. "
{{biog-stub}}