Strijelac (znak) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m r2.7.1) (robot Dodaje: fa:برج قوس
Red 38:
Muškarac je nosilac novog, ponekad buntovnik, neuhvatljiv, voli se odijevati sportski, praktično, moderno. Voli slobodu i teško se veže za jednu ženu, a draga mu je samo ako mu ostavlja dovoljno prostora za njegove interese. Idealistički entuzijazam i radoznalost Strijelca su zarazni, oko njega je uvijek gužva, a njegovi snovi su uvijek temeljito istraženi uz pomoć Jupiterove inteligentne logike. On je protiv neiskrenosti, ima puno prijatelja, a neprijatelja najmanje od svih ostalih znakova zodijaka. Grijeh muškaraca Strijelaca je netaktičnost i lakomislenost, a nikada namjerna okrutnost. U romantičnom životu je površan, to priznaje, a ponekad traže toliko površne odnose da postaju promiskuitetni. Voli flert, ali ne traži samo [[seks]], voli raznovrsnost i umnu stimulaciju. Ukoliko pogriješi to sam priznaje. Više uživa u djeci kada su malo starija, dok ga manja zbunjuju.
 
=<3= Žena strijelac ==<3
 
Žena često koristi udaju za stjecanje materijalne sigurnosti i društvenog statusa, iako će često živjeti sama, jer je kao i muškarac strijelac rezervirana prema obiteljskim obvezama.
Red 51:
Svoj dom bi rađe uređivala uz pomoć kućne pomoćnice, ali ukoliko je nema, zbog ponosa će biti uporna i zbog svoje potrebe da bude okružena ljepotom i čistoćom, inače ne bi bila iskrena prema sebi. Postaje odlična domaćica, graciozno zabavlja i pruža dobrodošlicu svim gostima u njezinom domu.
Ženu strijelca vlastita djeca obožavaju, ona je prijatelj djeci i kada jednom prebrodi svoj strah od materinstva, postaje perfekcionistkinja. Djeca će dobivati dozu veselog optimizma, ali i otvorenih primjedbi, ako prežive njezinu brbljivu iskrenost. Njezina iskrenost obilježava karakter djece i uči ih lijepom ponašanju.
Može biti ugodna i simpatična, ali je sklona pretjerivanju i zato bi trebala svoju ogromnu energiju utrošiti na neki plemeniti cilj.;)
 
== Dijete Strijelac ==