Razlike između izmjena na stranici "Srpskohrvatska Wikipedia"

revert - Ne moze viki imati svoju politiku ako je viki koju svak moze da uredjuje - to treba da potvrdi nezavisan izvor. Nije tacno ni da "olaksava koordinaciju nacion. viki". Nit su one nacionalne niti ona olaksava (narocito ako je ona nekima pretnja)
(Poništena izmjena 5811427 korisnika Biblbroks (razgovor) Može kada je riječ o ovakvim stvarima, to rade i na en:, de:, itd.)
(revert - Ne moze viki imati svoju politiku ako je viki koju svak moze da uredjuje - to treba da potvrdi nezavisan izvor. Nije tacno ni da "olaksava koordinaciju nacion. viki". Nit su one nacionalne niti ona olaksava (narocito ako je ona nekima pretnja))
== Ciljevi ==
{{main|Wikipedia: Pravila i smernice #Srpskohrvatska Wikipedija}}
Prvi korisnici su 18. 6. 2004.<ref name="GS"/> uređivali [[Glavna stranica / Главна страница|Glavnu stranicu]]<ref name="GS">http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Glavna_stranica&diff=prev&oldid=804 (18. 6. 2004.)</ref> te su zadali osnovne ciljeve srpskohrvatske Wikipedije, tada je napisano i prvo <span class="plainlinks">[http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=UPUTSTVO&oldid=3555 uputstvo]</span> za rad. Na srpskohrvatskoj Wikipediji se koriste i [[gajeva latinica|latinica]] i [[вукова ћирилица|ćirilica]]. Srpskohrvatska Wikipedija "olakšava koordinaciju nacionalnih wikipedija našeg jezika, da se ne bi uzalud rasipala energija i duplirali članci". Uređivačka politika hrvatskosrpske Wikipedije je da predstavlja razna gledišta, posebno u člancima o zajedničkim balkanskim temama.<ref>[http://sh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pravila_i_smernice Wikipedia:Pravila i smernice]</ref>
 
== Kvaliteta ==