Razlike između izmjena na stranici "Srpskohrvatska Wikipedia"

Poništena izmjena 5811427 korisnika Biblbroks (razgovor) Može kada je riječ o ovakvim stvarima, to rade i na en:, de:, itd.
(Poništena izmjena 5811427 korisnika Biblbroks (razgovor) Može kada je riječ o ovakvim stvarima, to rade i na en:, de:, itd.)
== Ciljevi ==
{{main|Wikipedia: Pravila i smernice #Srpskohrvatska Wikipedija}}
Prvi korisnici su 18. 6. 2004.<ref name="GS"/> uređivali [[Glavna stranica / Главна страница|Glavnu stranicu]]<ref name="GS">http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Glavna_stranica&diff=prev&oldid=804 (18. 6. 2004.)</ref> te su zadali osnovne ciljeve srpskohrvatske Wikipedije, tada je napisano i prvo <span class="plainlinks">[http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=UPUTSTVO&oldid=3555 uputstvo]</span> za rad. Na srpskohrvatskoj Wikipediji se koriste i [[gajeva latinica|latinica]] i [[вукова ћирилица|ćirilica]]. Srpskohrvatska Wikipedija "olakšava koordinaciju nacionalnih wikipedija našeg jezika, da se ne bi uzalud rasipala energija i duplirali članci". Uređivačka politika hrvatskosrpske Wikipedije je da predstavlja razna gledišta, posebno u člancima o zajedničkim balkanskim temama.<ref>[http://sh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pravila_i_smernice Wikipedia:Pravila i smernice]</ref>
 
== Kvaliteta ==