Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Tekstovi (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 14:
:Bolje, sigurnije je preuzimati slike s engleske wiki. U slučaju ako ne možeš preuzeti sliku niti s sr niti s hr ili en wiki najjednostavnije je biti bez slike--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] 21:43, 21 rujan-септембар 2010 (CEST)
 
==Hiralnost==
Pišeš s mnogo tipfelera, brkaš ekavicu s ijekavicom, propitkuješ o stvarima koje se tiču elementarne pismenosti i koje zna svak tko se zanima za racemate i enantiomere. Negdje to zovu troliranjem. [[Korisnik:Maria Sieglinda von Nudeldorf|Maria Sieglinda von Nudeldorf]] 23:34, 21 rujan-септембар 2010 (CEST)
:kod mene korisnikova način pisanja izaziva laganu iritaciju pošto više piše na stranicama wiki korisnika nego u tekstovima što je neobično za novog korisnika. Također bi mogao dodati kao još jednu neobičnost veoma rano ili kasno (zavisno od interpretacije) vrijeme aktivnosti ako uzmemo "probleme" pri uređivanju koji izgledaju kao da je pitanja postavlja iznimno mladi korisnik.
:Po pitanju gramatike i sličnih stvari moram reći da imaš problema i na srpskoj wiki pa nema potrebe ovdje glumiti sveca.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] 04:38, 22 rujan-септембар 2010 (CEST)
 
moja gramatika je sasvim pristojna i pisem pravilno . kad se sabere tekst u 2 clanka koje sam napisao , i plus jedan clanak u aprilu kao anonimni korisnik(mjerna jedinica tesla) i plus ostale anonimne izmjene clanaka , onda se dobije vise teksta u clancima nego na stranicama wiki korisnika ... a izvini stvarno ako sam pitao kako se postavlja slika , a i imam pravo pitati u vezi tacaka i zareza ako je vec neko to prvi i potencirao ... a ako ti izazivam iritaciju onda mi vise nemoj ni pisati ... mislim ne mogu da vjerujem kakve dvije poruke iznad sam dobio na ovoj stranici , ako vam smetam mogu i otici bas me briga , a vi nastavite da se puvate i kiselite u svojoj vaznosti ... --[[Korisnik:Tekstovi|Tekstovi]] 04:55, 22 rujan-септембар 2010 (CEST)
 
==Pisanje tačaka i zareza==
Linija 30 ⟶ 24:
 
dobro , to razumijem ali ta za pravopis se moze reci i na drugaciji nacin , a ne da mi neko saspe da imam mnogo gresaka u kucanju , brkam ekavicu i ijekavicu , trolujem itd ... mislim ako sam vec napisao novi clanak (pa kakav da je, a i to je valjda cilj wikipedije da se pisu novi clanci) i ako ce me docekati takva poruka onda ne moram ni pisati na ovoj wikipediji .. i jos da mi lupa oznake za ciscenje a bez objasnjenja i uputstava sta treba popraviti(eto na prvom clanku je bilo razmaci ispred zareza , na drugom clanku su popravljeni razmaci ispred zareza , dati linkovi na druge clanke i jezike i opet je vratila ciscenje na alfa hidroksilne kiseline) , a meni ne pada na pamet da gatam sta je ko htio reci necim ... --[[Korisnik:Tekstovi|Tekstovi]] 23:02, 22 rujan-септембар 2010 (CEST)
 
==Crnogorska pravoslavna crkva==
 
Pošto drugačije ne ide ako nastaviš s svojim troliranjem biti ćeš blokiran. Korisnicu su prisutni na wikipediji da pišu tekstove, a ne da se bave ličnim mišljenjem očitog trola. Pošto je ovo veoma tolerantna wikipedija prvi (pravopis) i drugi put (Srbizacija) se nismo obazirali, ali sve ima svoje granice. Ovo je zadnje upozorenje.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] 17:37, 24 rujan-септембар 2010 (CEST)