Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Rjecina2 (razgovor | doprinos)
Tekstovi (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 18:
:kod mene korisnikova način pisanja izaziva laganu iritaciju pošto više piše na stranicama wiki korisnika nego u tekstovima što je neobično za novog korisnika. Također bi mogao dodati kao još jednu neobičnost veoma rano ili kasno (zavisno od interpretacije) vrijeme aktivnosti ako uzmemo "probleme" pri uređivanju koji izgledaju kao da je pitanja postavlja iznimno mladi korisnik.
:Po pitanju gramatike i sličnih stvari moram reći da imaš problema i na srpskoj wiki pa nema potrebe ovdje glumiti sveca.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2]] 04:38, 22 rujan-септембар 2010 (CEST)
 
moja gramatika je sasvim pristojna i pisem pravilno . kad se sabere tekst u 2 clanka koje sam napisao , i plus jedan clanak u aprilu kao anonimni korisnik(mjerna jedinica tesla) i plus ostake anonimne izmjene clanaka , onda se dobije vise teksta u clancima nego na stranicama wiki korisnika ... a izvini stvarno ako sam pitao kako se postavlja slika , a i imam pravo pitati u vezi tacaka i zareza ako je vec neko to prvi i potencirao ... a ako ti izazivam iritaciju onda mi vise nemoj ni pisati ... --[[Korisnik:Tekstovi|Tekstovi]] 04:55, 22 rujan-септембар 2010 (CEST)