Lepa Brena – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 49:
[[1991]]. godine Lepa Brena snima poslednji zajednički album sa “Slatkim grehom” “Zaljubiška” koji nije bio medijski propraćen zbog preloma noge Lepe Brene i njene udaje krajem godine za najboljeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Živojinovića, kada je odlučila da privremeno napusti ratom zahvaćenu Jugoslaviju i osnuje porodicu u Sjedinjenim Državama.
 
Nakon trogodišnje pauze, [[1994]]. godine Lepa Brena, ovaj put samostalno, izdaje album “Ja nemam drugi dom” i održava čuveni “koncert na kiši” na beogradskom stadionu “Tašmajdan”. Sledeća dva albuma [[1995]]. i [[1996]]. godine, “Kazna božija” i “Šta je bilo, bilo je” bila su manje uspešna, ali su sa njih ostala još dva velika hita “Luda za tobom” i “Ti si moj greh”. [[2000]]. godine Lepa Brena i Slatki greh prave poslednji zajednički projekat “Pomračenje sunca” koji je potpuno podbacio sa rezultatima.
 
Povratnički album Lepe Brene najavljen za [[2006]]. godinu pomeren je za [[2007]], ali kako stvari stoje, nerealno ga je očekivati pre proleća [[2008]]. Upitana od novinara zašto se to dogodilo, Brena je odgovorila da je ona “pevala onoj ujedinjenoj i srećnoj Jugoslaviji, da te države danas nema, i da je stoga jako teško naći odgovarajuće pesme za nju, ali da će dati sve od sebe da uradi najbolje što može”.
Album "Uđi slobodno" izdaje 2008. godine i vraća se na put stare slave. Napravila je koncerte na prostorima bivše Jugoslavije. Album Začaran krug iydaje 2011 godine gde su joj saradnici Petar Grašo, Željko Joksimović, Hari Varešanović...Kako je sama rekla, sada peva za svoju dušu jer ima vremena da se posveti sebi, jer su joj deca porasla.
 
== Zanimljivosti ==