Vlastimir Peričić – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
MaxysD (razgovor | doprinos)
Red 142:
* Vitězslav Novák: ''Hajdučka sonatina'' (Zbojnická sonatina), za klavir. Prerada za simfonijski orkestar, 1949, Rkp.: partitura i deonice kod autora.
* Modest P. Musorgski: ''Pesme i igre smrti'' (Песни и пляски смерти) za glas i klavir. Perada za bas i simfonijski orkestar, 1959. Prvo izv. : 4. jun 1963, Beograd, Miroslav Čangalović i Beogradska filharmonija. Izvodeno i u Italiji. Rkp.: partitura kod M. Čangalovića.
* [[Radivoj Lazić]] - Vlastimir Peričić: ''Tri mala komada'' (Minijaturni valcer, Uspavanka, Priča sa Divljeg zapada) za klarinet i klavir. Prerada za klarinet i gudački orkestar, 1997. Rkp.: partitura i deonice kod autora.
* Radivoj Lazić - Vlastimir Peričić: ''Romantični koncert u a-mollu'' za klarinet i klavir. Prerada za klarinet i simfonijski orkestar, 1998/99, Rkp.: partitura i deonice kod autora.
* Radivoj Lazić - Vlastimir Peričić: ''Introdukcija, tema i varijacije'' za klarinet i klavir. Prerada za klarinet i gudački orkestar, 1998/99, Rkp.: partitura i deonice kod autora.