Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Kurs/Tečaj"

nema sažetka uređivanja
Dobro došli na wikipedijin [[Wikipedia:Kurs/Tečaj|Uvodni kurs ili tečaj]]! [[Wikipedija]] je otvorena enciklopedija, što znači da i vi možete napisati neki članak, ili dopuniti - popraviti neki postojeći. Cilj ovog tečaja (tj. ovih 11 stranica uputa) uputiti je početnike kako uređivati članke na lak i jednostavan način. Kad završite tečaj moći ćete sami uređivati članke, nećete morati nikoga pitati za savet: kako ovo, a kako ono...
 
Naravno, nećete znati sve o Wikipediji, ali ako će vas to zanimati, postoji serija članaka [[Wikipedija A-Ž]]. Ako se zapitate možete li naučiti rabitikoristiti wikipediju, znajte da suradnicisaradnici Wikipedije imaju od 12-60 godina (tj. suradnici koji su podijelilipodelili te podatke s nama), raznih su struka i zanimanja, i najvjerojatnijenajverojatnije jedina stvar koja ih sve povezuje jestje ljubav prema znanju.
 
Ako će vas neki pojam više zanimati, trebatetreba da samo pratitipratite [[Wikipedija:Kurs/Tečaj (Wikipoveznice)|Wikipoveznice]], tj. kliknuti na plavu poveznicu na kojoj ćete naći detaljnije objašnjenje određenog pojma.
 
Krenimo: [[Wikipedia:Kurs/Tečaj (Uređivanje članaka)|'''Uređivanje članaka''']].
Anonimni korisnik