MTV – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
EmausBot (razgovor | doprinos)
m Bot: migracija 1 međuwiki veza sada dostupnih na stranici d:Q43359 na Wikidati
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 55:
2003. krenula je emisija tipa skrivene kamere, '''''Ispaljeni''''' (Punk'd) u kojoj [[Ashton Kutcher]] izvodi šale sa poznatim ličnostinma. Veliku gledanost imala je i rijaliti serija '''''Pimp My Ride''''' u kojoj reper Xzibit od vozila koja su u lošem stanju pravi nove.
 
Visok rejting postigla je serija '''''MTV Cribs''''' (u žargonskom prevodu na srpski Gajba) u kojoj MTV ulazeći u domove poznatih ličnosti iz sveta muzike, filma i sporta pokazuje njihov način i stil života. Najgledanija epizoda ove rijaliti serije bila je ona u kojoj je [[Maraja Keri]] pokazuje gledaocima MTV-ja kako izgleda njen trospratni stan u potkrovlju jedne zgrade u [[Njujork|Njujorku]]u.
 
MTV je pokušao da dočara i realan život [[tinejdžer]]a, koji na neki način i čine ciljnu grupu gledališta ovog kanala. ''My Super Sweet 16'' je reiliti serija koja prati život američkih šenaestogodišnjih tinejdžera koji imaju bogate roditelje. Serije slične tematike koje su imale veliku gledanost su ''The Hills'' i ''Laguna Beach''.
Red 77:
* [http://www.mtv.tv Sajt evropskog MTV-ja]
* [http://www.mtvmusic.com/ MTV sajt sa muzičkim spotovima]
 
 
[[Kategorija:Televizijski programi]]