Los Victorinos – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Addbot (razgovor | doprinos)
m Bot: migracija 4 međuwiki veza sada dostupnih na stranici d:q651817 na Wikidati
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m robot kozmetičke promjene
Red 24:
Ova priča govori o četiri [[čovjek]]a, koji su rođeni istoga dana, 11. studenog [[1985.]] i koji nose isto [[ime]], Victorino. Prvi, [[Victorino Mora]], siromašan, rođen je u [[obitelj]] u kojoj je njegova [[majka]], Lina María, očuh Rafael, te kasnije polusestra Karen i polubrat Camilo. Njegov je biološki otac, Victor Hugo, ubio je Rafaela. Kada je pokušao [[silovanje|silovati]] Linu Maríu, Victorino Mora ga je ubio.
 
Drugi, [[Victorino Gallardo]], rođen je u bogatstvu i luksuzu. Njegov je [[otac]], Alejandro, kriminalac, pa će Victorino ubrzo slijediti njegov primjer.
 
Treći, [[Victorino Manjarrés]], rođen je u obitelji koja ima dovoljno [[novac]]a za [[život]]. Od njegova rođenja, njegov ga otac, Efraín, tjera ga da postane [[general]], ali Victorino se na kraju ipak odluči postati [[policajac]].
 
I, četvrti, [[Victorino Perez]], rođen je u imućnoj obitelji, ali mu je majka [[smrt|umrla]] nedugo nakon što ga je [[rođenje|rodila]]. Victorino zatim biva posvojen. Njegova posvojna majka, Gloria, odgajala ga je zajedno s [[homoseksualac]]ima, Julianom i Franciscom.
 
Na dan njihova rođenja, [[prorok]] je prorekao njihovu sudbinu: Na [[dan]] kada se [[tri]] Victorina susretnu, jedan će od njih umrijeti. Poslije je Angela, majka Victorina Gallarda otrije da će [[jedan]] Victorino umrijeti ako se susretnu njih četvorica, a ne trojica, a prorokov asistent, Phillip du Monde, sjeća se prorokove izjave: kada se [[četiri]] Victorina susretnu, dvojica će od nijh umrijeti.