Razlike između izmjena na stranici "En nombre del amor"

Dodana 2 bajta ,  prije 6 godina
m/м
robot kozmetičke promjene
m/м (robot kozmetičke promjene)
U Hrvatskoj se emitirala na programu [[Nova TV]].
 
== Sinopsis ==
Macarena i Carlota, su dvije sestre čiji je život ispunjen bolom, samoćom i međusobnim odbijanjem, jer su u prošlosti bile zaljubljene u istog čoveka, ali se te posljedice i dalje vide u njihovom zrelijem dobu života. Paloma i Romina su dvije prijateljice koje su se iz djetinjstva družile i bole najbolje, ali će vremenom morati riješiti probleme mladosti, gdje sa prvom ljubavlju također dolaze i ljubomora, suparništvo i zavidljivost.
 
Paloma misli da nikada više neće uspjeti pronaći pravu ljubav, jer Iñaki nije bio za nju, ali će joj Emiliano promijeniti život. Ali, on nije samo dečko Romine, njene najbolje prijateljice, već i mladić koga mrzi njena tetka Carlota, što će im dodatno otežati ljubav. Emiliano će učiniti sve da bi bio sa Palomom.
 
== Zanimljivosti ==
Telenovela ''U ime ljubavi'' je obrada meksičke telenovele ''[[Cadenas de amargura]]'' (''Lanac gorčine'') producenta [[Carlos Sotomayor]] emitirane 1991. godine. Protagonisti su bili [[Daniela Castro]], [[Raúl Araiza]], [[Diana Bracho]] i [[Delia Casanova]]. Glavna razlika između originala i remakea jest u broju epizoda; Cadenas de amargura je imala 80 epizoda, dok U ime ljubavi ima 171 epizodu.
 
== Uloge ==
{|class="wikitable sortable"
|- bgcolor="#CCCCCC"