Razlike između izmjena na stranici "Апликациони софтвер"

nema sažetka uređivanja
(Nova stranica: -{'''Апликација'''}- Преуѕето са википедије. '''Primjenjivi program''', također poznat kao aplikacija, ili '''app''' (engl....)
 
No edit summary
-{'''Апликација'''}-
 
ПреуѕетоПреузето са википедије.
'''Primjenjivi program''', такође познат као [[aplikacija]], или '''app''' ([[Engleski jezik|engl.]] Application software), дизајниран је као помоћ корисницима да би извршавали једну или више одређених задатака. Примери укључују пословне програме, рачунарске програме, графичке програме, медија извођаче, веб апликације...
 
'''Веб апликација''' је апликација којој се приступа од стране корисника преко мреже као што је [[Интернет]] или [[интранет]]. Термин такође означава и примену компјутерског софтвера који је кодиран у веб претраживачу који подржава програмске језике (као што су [[JavaScript]], у комбинацији са језиком који служи за обележавање као што је [[HTML]]) и ослања се на заједничком веб претраживачу да донесе извршну апликацију.
'''Primjenjivi program''', također poznat kao [[aplikacija]], ili '''app''' ([[Engleski jezik|engl.]] Application software), [[Računalo|računalni]] je [[računalni program|program]] dizajniran za pomoć korisnicima da bi izvršavali jedan ili više određenih zadataka. Primjeri uključuju poslovne programe, računske programe, uredske suite, grafičke programe, medija izvođače.
 
--[[Korisnik:Nenadnet1111|Nenadnet1111]] ([[Razgovor sa korisnikom:Nenadnet1111|razgovor]]) 20:28, 21 jun-липањ 2014 (CEST).
2

izmjene