The Brady Bunch – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 29:
Tvorac serije je bio [[Sherwood Schwartz]], producent poznat po uspješnoj TV-seriji ''[[Gilligan's Island]]''. Godine 1965. je pročitao članak o tome kako je, zbog visoke stope razvoda, čak 40 % djece u tadašnjim SAD odrastalo s očusima i maćehama, pa je odlučio jednu takvu situaciju iskoristiti za sitkom. Svoj je scenario ponudio svim trima vodećim američkim TV-mrežama, ali su one zahtjevale preinake koje Schwartz, smatrajući koncept savršenim, nije htio prihvatiti. Tek je uspjeh igranog filma ''[[Yours, Mine and Ours]]'' iz 1968. potakao ABC da prihvati Schwartzovu ponudu.
 
Osnovna postavka serije je bila u tome da se udovac Mike Brady sa tri sina - Gregom (koga je tumačio [[Barry Williams]]), Peterom (koga je tumačio [[Christopher Knight]]) i Bobbyjem (koga je tumačio [[Mike LookinglandLookinland]]) - ženi za Carol, koja preuzima njegovo ime i u porodicu uvodi svoje tri kćeri - Marciu (koju je tumačila [[Maureen McCormick]]), Jan (koju je tumačila [[Eve Plumb]]) i Cindy (koju je tumačila [[Susan Olsen]]). Novu porodicu su osim njih osmero činili i kućna pomoćnica Alice (koju je tumačila [[Ann B. Davis]]) te pas po imenu Tiger. Svi su živjeli u velikoj kući u [[predgrađe|predgrađu]] koju je projektirao sam Mike.
 
Što se dogodilo s prethodnim Carolinim brakom i biološkim ocem njene djece nije nikada spomenuto. U originalnom scenariju je Schwartz kao objašnjenje naveo [[razvod]], ali su konzervativni direktori ABC-a to zabranili; u vrijeme emitiranja su gledatelji pretpostavljali da je Carol, kao i Mike, udovica.