Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Мирослав Ћика"

No edit summary
 
Što se botovskog unosa članaka tiče, to je načelno O.K. ako se napravi uz oprez, tj. da ne bude poslije potrebe za ručno ispravljanje grešaka. --[[Korisnik:OC Ripper|OC Ripper]] 16:01, 5 februar-вељача 2010 (CET)
:Dobro nam došao na kako ja kažem jugoslavensku wiki :)
:Ideja o botovima koji bi prebacivali tekstove s srpske, hrvatske ili bosanske wiki je super.
:Po pitanje latinica - ćirilica ja podržavam korištenje latinice. Zašto ? Odgovor glasi da je kod Srba u upotrebi latinica i ćirilica, a kod Bošnjaka i Hrvata latinica. Zbog toga ako želimo tekstove koje mogu svi iz bivše juge čitati bilo bi poželjno da su pisani na latinici ?
:Budi ljubazan pa malo pogledaj tekstove od [[korisnik:Mladifilozof]] i ako je potrebno promijeni ih u NPOV stil. Kao što ćeš vidjeti na stranici za razgovor ja sam ga kritizirao jer po meni previše napada Srbe, ali imam "politiku" da se nikad ne svađam s korisnikom iz Srbije koji piše tekstove o Srbiji. Konkretno smatram da bi tekstove morali biti pisani u pomirljivim tonu na ovoj wiki (bratstvo i jedinstvo ?).
:Pogledaj moj tekst [[Raspad SFRJ]] i kaži mi što misliš.--[[Korisnik:Rjecina2|Rjecina2] 09:03, 6 februar-вељача 2010 (CET)