Razgovor s korisnikom:Igor Windsor/Arhiva 4 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
Red 279:
:Svakako se ne radi o zloj namjeri, samo kažem, ja sam imao tu istu dilemu, ponukan engleskom Wikipedijom svojedobno i meni je bilo rečeno da ta razlika ''de iure'' postoji, međutim da se ona ''de facto'' baš i ne primjenjuje i da se terminološki ne razlikuju. Jedino što ja tražim je da naša nomenklatura bude dosljedna većinskoj literaturi s ovih područja, dakle ukoliko literatura ipak predominantno razlikuje Carstvo od Imperija, onda nema problema da bude tako. Pitanje je, da, koliko uopće postoji potreba za odvojenim člancima jer se meni stvarno čini, u tom smislu... doduše, sada kada promislim, ukoliko terminološka razlika stvarno postoji... i ukoliko to jest slučaj kao SRJ/SCG i Kraljevina... onda sam ja blesav da to revertam. Nema baš smisla... zar ne? :D Ono o čemu bi trebalo raspraviti jest trebaju li dva članka, ali ne treba li biti "Carstvo" ili "Imperij". {{ping|Boja02}}, u pravu si, možeš revertati moje izmjene i ostaviti onako kako si ti stavio :) Ispričavam se što smo uopće morali raspravljati i ovome, ali očito je meni tukcu trebala druga perspektiva na stvari! :D --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 12:16, 29 april 2021 (CEST)
::Glavno da ti se ti, Kraljico Majko, javio kad je sve gotovo! :P --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 12:16, 29 april 2021 (CEST)
 
Hvala na razumevanju. :) [[Korisnik:Boja02|Boja02]] ([[Razgovor sa korisnikom:Boja02|razgovor]]) 12:17, 29 april 2021 (CEST)
Nazad na stranicu korisnika "Igor Windsor/Arhiva 4".