Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 7:
 
==Albanska književnost==
::Možeš li uneti neke reference za dodatke koje si napravio u članku [[Albanska književnost]]? --[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor|razgovor]]) 11:43, 17 april 2021 (CEST)
:::Nije mi u istoj ravni izraz "u tuđim zemljama" i "Osmansko Carstvo", jer je čitava Albanija tada bila deo Osmanskog Carstva. Nego, taj bi članak trebao biti izabrani u bliskoj budućnosti, zato bih voleo da svi veći delovi članka imaju bar kakve-takve reference... Budem ja probao pronaći nešto ovih dana... --[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor|razgovor]]) 16:10, 17 april 2021 (CEST)
::Jesi li ti novak na wikipediji ili si ranije uređivao? Btw., kad praviš novi članak, s leve strane imas "add links" ili tako nešto za povezivanje članka s drugim jezičnim izdanjima wikipedije. A prideve na -ski, -čki, itd. pišemo malim početnim slovom čak i kad su od vlastitih imena (v. npr. [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Albanska_knji%C5%BEevnost&diff=next&oldid=41052518 ovde], Europsku → europsku itd.). Ako ćeš se duže zadržati ovde, predložio bih da dobiješ autopatrolerski status, da bi bilo manje posla za nas, tj. da ne bismo morali svaku tvoju izmenu kontrolisati i označavati kao patroliranu, ali trebalo bi ipak da poradiš na ovakvim manjim stvarima u međuvremenu. Treće, imaš li nameru dalje raditi na člnaku [[Slovenska književnost]] ili više voliš da se rasplinjuješ u širinu nego da ideš u dubinu? :D --[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor|razgovor]]) 20:14, 18 april 2021 (CEST)