Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Sashko1999"

m/м
:::Znam, ali onda stavite referencu i izvor u članak, kako sam ja sad uradio, i malo opreznije s formulisanjem osetljivih tema kakvo je pitanje nacionalnosti u 19. i 20. veku na Balkanu. --[[Korisnik:Igor Windsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor|razgovor]]) 15:35, 31 januar 2021 (CET)
::::I u članku o [https://sh.wikipedia.org/wiki/Kru%C5%A1evska_Republika Kruševskoj Republici] također piše da su članovi vlade bile Makedonci, Vlasi i Albanci, a pritom je postavljen izvor koji kaže da su bili Bugari, Vlasi i Albanci. Mislim da to nije uredu, ja razumjem da je tema osetljiva, ali ne možemo krivotvoriti povijest zbog toga. [[Korisnik:Sashko1999|Sashko1999]]
 
Svoje sam mišljenje napisao u sažetku. Ovo smatram nepotrebnim brojanjem krvnih zrnaca koje potpuno pogrešno navodi čitatelje na krive zaključke. Referenca koju je Igor dodao je super i ona potpuno pojašnjava apsolutno sve što se tu treba znati. Kako se netko nekad zvao je stvar reference, ne činjenice... ovo navodi na krivu percepciju i podsjeća me na politike susjednih Wikipedija koje ovdje ne podržavamo --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 16:15, 31 januar 2021 (CET)