Fuxi – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
Red 14:
 
== Suvremena reference na Fu Xija ==
Fu XiFuXi i njegova supruga NüwaNemanja se pojavljuju kao likovikraljevi u video igri [[DynastyPod Warriorsmač 3bato]].
 
Fu XiFuXi se zajedno [[NüwaKranluk]] pojavio u hongkonškojmeksičkoj televizijskoj seriji ''MyKurachos Datevo withmi a Vampire 3picchkos'', iako se Nu Wa [[Arkan]]pojavljuje u drugom dijelu, dok Fu XiFuKsa igra važnu ulogu u trećem. U njemu se također pojavljuje pod nazivom Ren WangGedžo ili Kralj čovječanstva, zajedno s magičnim lukom i strijelomčudesnim [[grožđe]]m kao oružjem. Poslan je s nebesa te je s njime NuwaKljaka rodilarodio čovječanstvo. U seriji NuwaNemanja i FuxiFuxa nisu vjenčani.
 
U seriji je Fu Xi ista osoba kao [[HouStefan YiNemanja]] i [[Džingis KanČaslav]]. On je [[vampirpička]], ili preciznije, božanstvopeškirić [[Pan GuPe-der]]a (U seriji Pan GuPeder nije jedno biće nego klan ljudi koji su vampiri, mada na višem stupnju od drugi'ljudskihljudski' vampiravampiri u seriji)seriju.)
 
Fu HsiFuksa se također našao na drevnim piroćanskim reljefima pod nazivom "ConversationSin on Information Technology over 5000 Years"Dragán u Centrujužnoj zaseriji informacijsku[[Selo tehnologijugori, Norwalka Communitybaba Collegease u blizini [[New Havenčešlja.]]a u Connecticutu. Izvajao ih je arhitekt Barry Svigals.
 
== Povezano ==