Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
oznaka: uređivanje izvornog koda (2017)
→‎Posao za bota: - nije dio iste rasprave
Red 1.088:
:: Otkako sam prihvatio i realnosti i terminologiju koju je Conquistador prvi počeo dosljedno upotrebljavati, mogu reći da je moja vlastita misaonost dobila širi zamah i svježinu. Doduše, to ipak kažem sam za sebe. Wikipedija na srpskom jeziku ima i članak: [[m:w:sr:Jezički varijetet|Jezički varijetet]], autora korisnika [[m:w:sr:Корисник:Милош|Милоша]]. Standard se stvara sam od sebe i mislim da nije potrebna strana intervencija, a pogotovo ne nametanje naslova zbog kategorizacije. Nove korisnike najlakše će privući ugodna atmosfera, pa čak i nedostatak jednog jedinstvenog standarda može biti prednost u tom smislu, naravno, uz dopuštanje upotrebe svih jezičnih suvremenih tradicija (svake na svojoj stranici, a u jednom trenutku u vremenu). Sve u duhu našeg velikog učitelja [[Midhat Riđanović|Midhata Riđanovića]]. U tom smislu nadam se da je ovo samo početak jednog dugog prijateljstva. -- [[user:Nesmir Kudilovic|<span style="color:cornflowerblue;">Несмир Кудилович</span>]] ([[user talk:Nesmir Kudilovic|<span style="color:royalblue;">разговор</span>]]) 2,47; субота, 11. јануара 2020. (СЕВ)
 
===Posao za bota ===
[https://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Posebno:%C5%A0to_vodi_ovdje/%C5%A0ablon:Nesteroidni_antiinflamatorni_lek-lat&limit=500 U ovim člancima] trebalo bi šablonu
"Nesteroidni antiinflamatorni lek-lat" zamijeniti sa "Nesteroidni antiinflamatorni lek". Možda mi netko može pomoći botom? [[Korisnik:Maria Sieglinda von Nudeldorf|Maria Sieglinda von Nudeldorf]] ([[Razgovor sa korisnikom:Maria Sieglinda von Nudeldorf|razgovor]]) 22:20, 12 januar 2020 (CET)