Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Pozz: nova sekcija
Red 272:
 
Hoćeš vjerovati da sam inače išao za tim kod ovih s puno varijanti, ali ovo mi je očito promaklo. Krenuo sam sad ponovo od slova A... ako slučajno naletiš na još nešto, slobodno javi. Našao sam način kako to korigirati, a da se, de facto, ne vidi - ubaciš u šablon taj alias, ali ga ne dodaješ dolje u popis varijanti, pa ne izgleda blesavo u tablici, a funkcionira u praksi. Budem pazio, hvala, a ponavljam, ako slučajno naletiš na još nešto - zvoni :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 00:39, 3 januar 2020 (CET)
 
== Pozz ==
 
Poz Orijentolože. Imam jedno pitanjce, a možda i malu molbu impliciranu :) Jel ti možda slučajno u planu da napišeš članak o -[https://en.wikipedia.org/wiki/Dua dovi]-? Pošto znam da pišeš članke o islamu, a jedan od glavnih pojmova nema ni na jednoj inačici vikipedija na ovdašnjem jeziku. Pretpostavljam da imaš literature iz tog faha, jer sam ja tu, glede tih bazičnih enciklopedija, prilino tanak :/ Tako, ako budeš imao vremena, uzmi bar napiši neku klicu :) Pošto ja pišem članak o jednoj našoj poznatoj džamiji trenutno, pa rekoh da „oplavim“ sve te crvene vikiveze.
 
Inače, srećna nova vikipedijanska godina! Da bude bolja od prošle. --[[Korisnik:Ivan VA|Ivan VA]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ivan VA|razgovor]]) 22:36, 8 januar 2020 (CET)