Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Punk Rollonja"

m
Vraćena verzija 40929441; zamolio bih da se ne koristi opet brzo poništavanje, jer su na taj način izbrisane neke poruke koje su uslijedile nakon vraćene verzije
m (Vraćene izmjene Punk Rollonja (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika Obsuser)
oznaka: vraćanje
m (Vraćena verzija 40929441; zamolio bih da se ne koristi opet brzo poništavanje, jer su na taj način izbrisane neke poruke koje su uslijedile nakon vraćene verzije)
 
:: http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=41934
:: <code>Hail Discordia!</code> 10:18, 7 decembar 2019 (CET)
 
:::Pa pročitajte to što piše. Plus to je za nezavisni hrvatski a ne za srpskohrvatski kao takav. --[[Korisnik:Obsuser|Obsuser]] ([[Razgovor sa korisnikom:Obsuser|razgovor]]) 11:42, 7 decembar 2019 (CET)
 
:::: https://en.wikipedia.org/wiki/Morphophonology
:::: https://en.wikipedia.org/wiki/Phonetic_orthography#Morphophonemic_features
 
:::: ''Morfologija, fonologija, fonetika, morfo-fonologija (morfonologija)'' etc su obćelingvističke kategorije svih jezika, ne samo "nezavisnoga hrvatskoga". Eto Vam linkovi na englezkom, pa Vi probajte naći na "srbsko-hrvatskom" ako gdje ima, ili se potrudite prevesti, ako Vam se dâ.
 
:::: Sama riječ ''morfonoložki (morfo-fonoložki)'' govori da se radi o hibridnom načinu pisanja, gdje se uglavnom korijenski morfemi pišu ''fonetski'', dok se složenice, izvedenice i sl. afiksalne tvorbe pišu ''morfoložki'', bez promjena bilo kojega morfema, korijenskoga ili afiksalnoga. Nijedan od ovih načina nije isto što i ''etimoložko'' (ponekad pogrešno nazvano "korijensko") pisanje, jer bi takvo zahtijevalo, konkretno u S/H jezicima, i poznavanje staroslavenskoga, pa i praslavenskoga itsl. Naravno da ni jedan pravopis ne spada 100% u bilo koju paradigmu, niti je bilo koji posve "dosljedan", svi imaju izvjestna odstupanja ili bar izuzetke.
 
:::: <code>Hail Discordia!</code> 12:24, 7 decembar 2019 (CET)
 
== SRZ ==
576

izmjena