Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎SRZ: nova sekcija
Red 27:
 
Ovako, moja stranica za razgovor nije mjesto spamiranja i molim te da prekineš voditi rasprave s drugim kolegama preko mene. Postoji njihova SRZ, kao i SRZ od spornog članka. Nadalje, primjedbe kolege {{u|Obsuser}}a su potpuno na mjestu, tako da nema potrebe za agresivnim tonom, prijetnjama i ultimatumima. Ti, na sreću, ne možeš postavljati uvjete, niti diktirati što će biti s člankom; u suprotnome, to bi se moglo tumačiti kao zlonamjerno uređivanje. Dakle - moj savjet - koristiti pretpregled, ne zatrpavati nedavne izmjene i držati se pravopisa. Daljnju raspravu nema potrebe potpirivati --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 23:47, 6 decembar 2019 (CET)
 
:: Onako,
 
:: "Preko" tebe? Odgovorio sam na poruku tamo gdje se izvorno i pojavila, na tvojoj "Talk" stranici, tako da nije to moj problem, nego onoga tko ju je tamo objavio, id est [[User:Obsuser]]. Zapravo sam i pokrenuo stranicu [[Razgovor:Pascal_(programski_jezik)]] radi toga pitanja, no nitko ju izgleda ne želi upotrijebiti za konstr. diskusiju. OK, stavit ću tvoju ''Talk'' stranicu na ignore listu, to je najmanje što mogu učiniti za nekoga tko stavlja rezon na ignore spisak.
 
:: Prijetnje? Čak ni od [[User:Obsuser|Obsusera]], ni u njegovim najcrnjim aktima do sad ja nisam vidio nikakvu prijetnju, osim ako pod prijetnje ne računamo predložak za vandalizam trećega stupnja koje on postavi na moju ''Talk'' stranicu, ili moju "prijetnju" petoga stupnja koju mu ostavih za uzvrat.
 
:: Ja niti ne želim ikakve ''"postavljati uvjete"'', možda ne mogu ''"diktirati što će biti s člankom"'', ali ga mogu uredjivati dok me se ne '''blokira''', što ću možda i nastaviti, možda i ne, nemam pojma... To će vjerojatno ovisiti o mojem slobodnom vremenu u narednih vremenih.
 
:: Što se tiče pravopisa, postavljam pitanje Vama, koje sam postavio i [[User:Obsuser|Obsuseru]]: koji pravopis? Dodatno pitanje glasi, koja nadležna ustanova, neki odbor itsl stoji iza toga pravopisa. I ako nekim slučajem stoji, po kojem pravu?
 
:: ''Predpregled'' koristim, možda i previše. Čak sam u settinge postavio i to da me se upozori ako je summary field pri submitu edita prazan. Ali članak te veličine vrlo je težko uredjivati osim u sekcijama, i scijenim da je bolje imati po jednu temeljitu izmjenu na svaku sekciju, nego bezbroj malih zahvata cijeloga članka s propustima. To što je vama metainformacija o izmjenama važnija od sadržaja informacije samo svjedoči o očajnom stanju doba birokracije, nakon kojega slijedi Aftermath, jer sve što ima svoj početak, imat će i svoj kraj, bye-bye!
 
:: <code>Hail Discordia!</code> 09:23, 7 decembar 2019 (CET)