Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Stranica za razgovor"

m/м (Bot: migracija 9 međuwiki veza sada dostupnih na stranici d:q4592157 na Wikidati)
oznake: Mobilno uređivanje Web izmjena mobilnim uređajem
 
'''Korištenje Wikipedijinih stranica za razgovor preporuča se kao prvi korak u [[Wikipedia:Rješavanje sukoba|rješavanju]] sukoba na Wikipediji.'''
 
Sama svrha svih stranica za razgovor na Wikipediji pomaganje je u poboljšavanju osnovne teme članka gledano s enciklopedijskog motrišta. Pitanja, osporavanja, bitni argumenti za promjenu teksta i primjedbe na osnovnunau stranicu, sve ovo smatra se prihvatljivim.
 
[[Wikipedija:Wikipedisti|Wikipedisti]] se u principu protive korištenju stranica za razgovor ''samo'' u svrhu zastupanja nekih stavova o glavnoj temi. Wikipedia nije govornica, ona je enciklopedija. Drugim riječima, pričajte o članku, ne o temi. Jedino navike koje negiramo sprječavaju pretvaranje Wikipedije u [[:en:H2G2]] {{jezikk|engl.|engleski}} ili [[:en:Everything2]] {{jezikk|engl.|engleski}}.
 
Ipak, Wikipedisti su samo ljudi, sasvim je prirodno da se na stranicama za razgovor nađe i poneka rasprava pristaša raznih stavova - to je u nekim slučajevima i dovelo do poboljšanja članka! Kako su samo ljudi među kojima postoji određeni stupanj tolerancije, većina Wikipedista s vremena na vrijeme podlegne pritisku i upusti se u raspravu.slučaj
 
„Spamiranje“ (''[[spam]]ming'') - slanje sličnih poruka na više od nekoliko stranica za razgovor korisnika, često u svrhu poziva za neku akciju - se ne podržava.
 
== Osobina „Dodaj komentar“ ==
Anonimni korisnik