Harmon Rabb – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
oznaka: uređivanje izvornog koda (2017)
Kolega2357 (razgovor | doprinos)
m re-categorisation per CFD using AWB
Red 14:
}}
 
'''Harmon "Harm" Rabb, Jr.''' je izmišljeni lik [[SAD|američkog]] [[US Navy|mornaričkog]] oficira i pravnika koji je predstavljao jednog od dvoje protagonista TV-serije ''[[JAG (TV serija)|JAG]]'', a koga je tumačio [[David James Elliott]].
 
==Fiktivna biografija==
Red 24:
Nakon nekoliko godina službe u JAG-u, Rabb je laserskom korekcijom poboljšao svoj vid i ponovno stekao dozvolu za pilotiranje; zbog toga se 1999. ponovno priključio Mornaričkom zrakoplovstvu, ali se nakon nekoliko mjeseci vratio u JAG. Godine 2003. je, nezadovoljan načinom na koji pretpostavljeni gledaju njegove aktivnosti pri spašavanju kolega, napustio mornaricu te se priključio [[CIA]]-i radeći za nju kao pilot. No, njegovi pretpostavljeni su mu zbog nediscipline dali otkaz. Zbog toga je pronašao posao u civilnom sektoru, kao pilot poljoprivrednog aviona, gdje se sprijateljio sa 14-godišnjom vlasnicom tvrtke, o kojoj se brinuo dok se njen otac liječio od alkoholizma. Nakon toga se ponovno priključio mornarici i preuzeo staru dužnost.
 
U JAG-u je za partnere imao nekoliko žena-oficira, od kojih je prema posljednjoj, [[USMC|marinskoj]] potpukovnici [[Sarah Mackenzie]], počeo osjećati ljubav koja mu je uzvraćen. U proljeće 2005. (koje odgovara završetku serije) njih dvoje se odluče vjenčati, ali im odluku oteža to što je svakom od njih ponuđeno unaprijeđenje, odnosno nov položaj na drugom kraju svijeta; Rabb i Mackenzie dilemu odlučuju riješiti bacanjem novčića.
 
===Služba===
Red 71:
 
{{DEFAULTSORT:Rabb, Harmon}}
[[Kategorija:IzmišljeniFiktivni likovi]]