Svećenikova djeca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Manje ispravke
Red 95:
U ulozi mještanina Jure pojavljuje se, tako [[Goran Bogdan]], zvijezda hita ''[[Sonja i bik]]'', koji je svakako najvažniji među mještanima po pitanju njegove eksponiranosti u radnji. U ulozi njegove žene, Vesne, pojavljuje se [[Ana Maras]], poznata po ulogama u serijama ''[[Stipe u gostima]]'' i ''[[Larin izbor]]''. U ulozi njezine majke, Perke, pojavljuje se [[Senka Bulić]], jedna od najboljih hrvatskih glumica. U ulozi Jurine majke Lucije pojavljuje se [[Darinka Vukić-Vrca]].
 
Mjesnog poštara glumi [[Mladen Vulić]], glumac i bivši frontmen grupe [[Opća opasnost]], dok se u ulogama policajaca Vlade i policajca Vice Španjića pojavljuju [[Stjepan Perić]] i [[Ljubo Zečević]]. Vicinu ženu tumači [[Orijana Kunčić]], a njegovu ljubavnicu, udovicu Maru, tumači [[Jagoda Kralj-Novak]].
 
Mladu trubačicu koja svira na mjesnim sprovodima glumi [[Tihana Lazović]], dok njezinog ljubavnika, pirotehničara Stjepana, glumi [[Filip Detelić]]. Njegove roditelje, konzervativne i pomalo zatucane Luku i njegovu ženu (nije imenovana) tumače [[Ivan Brkić]] i [[Snježana Sinovčić-Šiškov]], također velikani hrvatskog glumišta.