PewDiePie – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
m Vraćene izmjene 94.189.248.144 (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika ZlatnoPrase
Red 44:
}}
 
'''Feliks Arvid Ulf Šelberg''', poznatiji kao „''PewDiePie''” -pjudipaj- ([[24. oktobar]] [[1989]]) je švedski [[komičar]] i [[video producent]] koji snima reagovanje na video igre i obične vlogove za [[jutjub]]. Njegov jutjub kanal pod naziivom „''PewDiePie''”<ref>[https://www.youtube.com/user/PewDiePie Feliksov kanal]</ref> sada broji oko 61 milion pretplatnika i oko 17 milijardi pregleda. On je napravio kanal „''PewDiePie''” [[29. april]]a [[2010]].<ref>[https://www.youtube.com/user/PewDiePie/about O Feliksovom kanalu ]</ref>
SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE
 
== SUBSCRIBE TO PEWDIEPIEMladost ==
Fakultetsko obrazovanje mladog Šveđanina Feliksa nije dugo trajalo. Nastavu je pohađao jako kratko te je, umesto na predavanjima, većinu vremena provodio za [[računar]]om, igrajući igre i snimajući videozapise svojih (smešnih) komentara tih igara.
SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE AND EAT BUREK
 
Nakon što je napustio fakultet i razmišljao „kako će dalje u životu”, Feliks je prodavao peciva i hot dogove, ali je nastavio snimati videozapise svog komentarisanja (i glupiranja) koje je [[2009]]. godine počeo objavljivati na svom [[jutjub]] kanalu.
 
== Jutjub kanal ==