Razlike između izmjena na stranici "Happy TV"

Dodan 1.751 bajt ,  prije 2 godine
nema sažetka uređivanja
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
! colspan="2" bgcolor=silver|
|}
'''HappyHepi TVtelevizija''' je(izvorno televizija''Happy'') uje [[Srbija|srpska]] koja[[televizija]] jekoja [[27. septembarRujan|27. septembraRujan]] [[2010.]]. nasledilauspio [[TV Košava|televiziju Košava]] i dečiju[[Hepi TV (dječja televizija)|dječju televiziju Happy.<ref>http://www.blicHepi]].rs/Zabava/Vesti/208060/Televizija-Kosava-menja-ime</ref> U vlasništvu je [tvrtke [Invej kompanije]| Invej], koja takođetakođer posedujeposjeduje raznarazne preduzećatvrtke kojakoje susponzoriraju sponzorineke nekimod emisijamasvojih ovetelevizijskih televizijeemisija.
 
Njezin intenzivan razvoj se nastavlja od 2014. godine kada u svoj program uvodi niz televizijskih emisija različitih žanrova vlastite produkcije, a razvija i emitiranje međunarodnih filmskih i televizijskih serija. <Ref> https://www.lepaisrecna.rs/slobodno-vreme/vesti /11757-new-turska-serija-oprema-mi-na-televiziji-hepi.html Nova turska serija na Hepi televiziji </ ref> Nakon kratkog vremena od početka emitiranja, Hepi postaje jedna od najgledanijih televizijskih postaja u Srbiji. ], čemu pridonosi raznolik program koji gledateljima omogućuje svakodnevno. Hepi je također poznat kao '''Happy Television''', što znači prijevod [[English|English]].
Republička radiodifuzna agencija početkom [[2006.]] godine raspisuje konkurs za dobijanje nacionalne frekvencije. Zajedničku ponudu poslale su ''TV Košava'' i ''Happy TV'', koja biva prihvaćena. ''Happy'' je svoj program je prikazivala od 06:30 do 18:30, nakon čega sledi program ''Košave''.
 
Kako su obje televizije bile pod različitom vlasničkom strukturom, također su emitirale različit program. Košava je emitirala uglavnom vijesti, dok je Hepi prikazivao dječje crteže i serije. Nakon nekoliko godina dijeljenja iste frekvencije, [[Invej tvrtka]], koja je posjedovala Košavu, kupila je stotinjak udjela u Hepi Televiziji, koja je tijekom cijelog dana primala programe emitiranja. Zatim, od 2010. godine, najavljuje novu televiziju Hepi, <ref> http://www.rem.rs/sr-lat/registar-services-media-services/573 Nacionalni sretni TV-registar Hepi </ ref> program prikazuje sadržaje namijenjene svim uzrastima. <ref> https://glossy.espreso.rs/zabava/tv/18105/tv-happy-predstavila-novu-programsku-semu Nova programska shema Hepi Televizije </ ref>
 
Hepi je vlasnik više opremljenih studija, kao i dvije dodatne televizije, [[Hepi rijaliti 1]] i [[Hepi rijaliti 2]]. Također, zbog emitiranja crtanog sadržaja, Hepi ima studio za sinkronizaciju koji je sinkronizirao mnoge crtane filmove i serije koji su se pojavili na Hepi, ali i na različitim televizijama.
 
Hepi Televizija je na samom početku radila na realizaciji kvalitetnog programa i tako u kratkom vremenu stekla veliki broj gledatelja. Hepi je dobio odličan rejting zbog obiteljskog programa koji uključuje predstave, kao i filmskog, serijskog i crtanog programa koji je privukao sve dobne skupine.
 
== Reference ==
Anonimni korisnik