Lepa Brena – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
Red 50:
[[1991]]. godine Lepa Brena snima poslednji zajednički album sa “Slatkim grehom” “Zaljubiška” koji nije bio medijski propraćen zbog preloma noge Lepe Brene i njene udaje krajem godine za najboljeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Živojinovića, kada je odlučila da privremeno napusti ratom zahvaćenu Jugoslaviju i osnuje porodicu u Sjedinjenim Državama.
 
Nakon trogodišnje pauze, [[19941993]]. godine Lepa Brena, ovaj put samostalno, izdaje album “Ja nemam drugi dom” i održava čuveni “koncert na kiši” na beogradskom stadionu “Tašmajdan”. Sledeća dva albuma [[19951994]]. i [[1996]]. godine, “Kazna božija” i “Šta je bilo, bilo je” bila su manje uspešna, ali su sa njih ostala još dva velika hita “Luda za tobom” i “Ti si moj greh”. [[2000]]. godine Lepa Brena i Slatki greh prave poslednji zajednički projekat “Pomračenje sunca”.
 
Povratnički album Lepe Brene najavljen za [[2006]]. godinu pomeren je za [[2007]], ali kako stvari stoje, nerealno ga je očekivati pre proleća [[2008]]. Upitana od novinara zašto se to dogodilo, Brena je odgovorila da je ona “pevala onoj ujedinjenoj i srećnoj Jugoslaviji, da te države danas nema, i da je stoga jako teško naći odgovarajuće pesme za nju, ali da će dati sve od sebe da uradi najbolje što može”.