Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 445:
::Evo, uneo sam referenciran sadržaj na stranici Srpstvo, koji je korisnik Orijentolog obrisao. Napisao sam šta su o pojmu Srpstvo pisali Šantić, Dučić, Jovan Jovanović Zmaj i Omer-beg Sulejmanpašić. Pitam admine, ako ih ovde ima, kojim pravom se ovaj referenciran sadržaj uklanja i zbog čega se ovakvo ponašanje ne sankcioniše. Kojim pravom se uklanjaju reči najvećih srpskih pesnika i pisaca? Da li je ovo privatni projekat na kom neki likovi imaju pravo da rade šta hoće?
::Ponovo ističem, Njegoš i Šantić nisu bili srpski pisci. A dodajem i Sulejmanpašića :D --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 21:50, 18 januar 2019 (CET)
 
He, he. Edgare, Edgare. Kako ste me nazvali na mojoj stranici? Ja sam topuzina? Jako pristojna konverzacija, nema šta. Vaš pajtaš Orijentolog vidim trabunja o nekakvim vlajčinama s kamenjara. A eto, ja sam mislio da ste vi preterali kada ste ga nazvali "obični, ustašofilni, povampireni srbofob". O tome da li su se pomenute ličnosti bili srpski pisci oni su sami u svojim delima govorili, što sam ja i referencama dokazao. Zato ste taj sadržaj i uklonili. Vaše mišljenje o tome je potpuno nevažno. Ako se jedan Ivo Andrić izjasni kao Srbin, ako jedan Meša Selimović kaže da pripada srpskoj književnosti, ako Mihailo Lalić štampa knjigu Hajka u ediciji Srpska književnost u sto knjiga šta tu vama nije jasno? Vi ste ovde administrator pa možete to da promenite? Naravno da ne možete. Možete samo da se nervirate i da to prikrivate, što eto i radite.--[[Korisnik:Orion1964|Orion1964]] ([[Razgovor sa korisnikom:Orion1964|razgovor]]) 22:54, 18 januar 2019 (CET)