Razlike između izmjena na stranici "Remake (film)"

Bez izmjene veličine ,  prije 2 godine
nema sažetka uređivanja
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
U aprilu 1942. godine Ahmed je doveden na ispitivanje u [[Ustaše|ustaški]] štab u Rajlovcu, pokraj Sarajeva. Ustaški isljednik ([[Admir Glamočak]]) mu nudi slobodu u zamjenu da potpiše svoj cenzurisani tekst iz novina u kome napada tadašnje okupatore i brani prava Jevreja i Srba. Odbija i biva poslan na prisilni rad.
 
Tarika u logoru posjećuje Jovo, isti onaj vojnik koji ga je i odveo iz njegovog stana, tražeći na neki način oprost i upozoravajući ga na Mišu. Tarik pronalazi leš mrtvog Adisa i pada u očaj. Naredno veče, uz pomoć Mire i Jove, uspijeva pobjeći preko rijeke. JovaJovu ubija Vojvoda, a čini se da i Miru pronalazi ista sudbina. Tarik dolazi do linije razgraničenja i ponovo pada u ruke srpske vojske.
 
Marko i ostali pripadnici Narodno-oslobodilačke partije dobijaju nalog za ubistvo Željka Bebeka, Evinog oca. Međutim, greškom ubijaju upravo nju. U srpskom koncentracionom logoru u kom je sada Tarik, nakon oskudnog obroka, trojica glavešina pozivaju "Pjevača" ([[Mario Drmać]]) pred njih nakon čega ga brutalno prebijaju. Tarika prozivaju i saopštavaju mu da leti za [[Pariz]] i da je rat za njega završen.
73

izmjene