Foks televizija – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Red 24:
Nekoliko meseci kasnije ,6. septembra [[2006]], Fox Televizija počinje svoj eksperimentalni program tokom kog se prikazuje umetnuti Fox logo. Tri dana kasnije, u 20 sati je prikazan i prvi program, dokumentarac koji je trajao oko 45 minuta, posle kog je ponovo prikazivan logo. Ovakav program se nastavio i narednih desetak dana kada počinju da se prikazuju neke latinoameričke sapunice, filmovi, video spotovi, utakmice ULEB Kupa, kao i hrvatski tok-šou ''Sanja'' koji je do pre nekoliko meseci bio emitovan na hrvatskoj RTL televiziji.
Dugo najavljivana kao ''srpska'' i ''drugačija'', Fox Televizija svoj program zvanično počinje 31. decembra [[2006|2006.]] godine u 19 časova, centralnom informativnom emisijom ''Fox Danas'' koju su vodili Zoran Baranac i Jovana Jakić. Iste večeri usleđuju ''EPP'', ''Naj od naj'', koncert Madone i film.
''Ubedi pobedi'' se prikazuje pred izbore [[21. januara]] [[2007]]. i voditelj je bila Zvezdana Jovanović.
Za razliku od ostalih televizija večernje vesti, nazvane ''Fox Fokus'', emitovale su se od 22 sata.
Tokom početnog perioda prikazuju se uglavnom starije i jeftine američke serije: ''Holivud safari'', ''Policijska akademija'', ''[[Alf]]'', ''Odvažni i lepi''. Jedine serije novije produkcije su ''Slučajevi iz prošlosti'', ''Tri hil'' i ''Trka oko sveta''.