Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Ante Vranković"

m/м
 
:Dakle, ukupno je 30 fotografija za prebacivanje na Commons. Ostale su ili nepotrebne ili nekompatibilne s enciklopedijskim sadržajem; i one se mogu prebaciti na Commons, dakako, ali to je stvar osobnog izbora, ne potrebe. S obzirom da prebacivanje nije neki veliki problem, nadam se da će se ovo do ponedjeljka srediti :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 15:28, 8 juni 2018 (CEST)
 
==Odgovor==
Ovako, te stvari imaju određenu povijesnu vrijednost u smislu građanskog aktivizma, istina lokalnog, ali za to (djelomično) i služe loklane inačice enciklopedije.
 
Izbrisana je i jedna umjetnička slika, to mi tek nije jasno. Za reproduciranje umjetničkih slika ne bi trebala neka posebna dozvola, jer su fotografije moja, a ja sam likovni kritičar, te se na njih hrvatski zakon barem o autorskim pravima ne odnosi: linovna kritika bi bez te odredbe bila nemoguća i zato je zakon takav.
 
Mogu ja pitat ljude da pošalju dozvolu, slikar Alfred Krupa je bio oduševljen što sam iskoristio njegove slike.
 
Molim za upute kako da prebacim slike na Commons, naime ne znam to. - [[Korisnik:Ante Vranković|Ante Vranković]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ante Vranković|razgovor]]) 22:58, 8 juni 2018 (CEST)