Razlike između izmjena na stranici "Razgovor sa korisnikom:Ante Vranković"

 
Dragi, {{k|Wolmar}}, puno ti hvala na razumijevanju!! Od srca! Morat će biti opako, ali idem do kraja! Nemam drugog ni izbora, a uskoro izlazi i knjiga pod naslovom "Pravosudna mafija", pa ćemo vidjeti mogu li svi ti kriminalci spektakularno javno usmrtit čovjeka kojem je 15 instanci i 3 suda dala za pravo ili ne? Ako ne, ceh im neće biti baš nizak, moraće i oni shvatit što je kredit i da se kriminal ne isplati, na kraju, ali ipak ne isplati. Hvala ti na rauzmjevanju sudruže u borbi za pravdu! - [[Korisnik:Ante Vranković|Ante Vranković]] ([[Razgovor sa korisnikom:Ante Vranković|razgovor]]) 01:34, 22 august 2016 (CEST)
 
==Fotografije==
 
Dakle, ne želim ispasti cenzorski nastrojen ili nešto slično, ali... Wikipedija nije repozitorij slika niti fotogalerija. Pravilo je da se na Wikipediju postavljaju samo one slike koje se ne mogu postaviti na Commons, a korisne su u člancima. Tvoje slike se, prema licenciranju, mogu postaviti na Commons i nemaju apsolutno nikakve funkcije u člancima. Dakle, nema problema da te slike stoje na tvojoj korisničkoj stranici, ali ih uredno uploadaj na Commons jer ovako nemaju smisla.
 
Ponavljam, Wikipedija naprosto nije repozitorij slika. Isto vrijedi i za replike umjetničkih djela; ukoliko postoji dozvola autora, onda neka slike idu na Commons. Tokom dana ću izvršiti pregled postavljenih slika - slike koje nemaju funkciju u člancima ću pobrisati, a one koje imaju, a mogu na Commons, ću etiketirati za brisanje pa ih postavi na Commons da ih se može odavde pobrisati --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 13:57, 8 juni 2018 (CEST)