Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 161:
'''Kensy Marie Blye''' je mlađi specijalni agent MZIS-a. Ona se prvi put pojavila u epizodi "[[Legend (Part I)|Legenda (1. deo)]]" serije "[[NCIS]]".
 
Kensy je rođena u vojnoj porodici i bila je u kampu "Pendlton" zbog ljubavi prema moru. Tečno govori portugalski i španski, može da čita sa usana i zna Morzeovu azbuku. Nju je otac naučio "kako da preživi gotovo svuda", tragove, pucanje, da popravi motor, igra poker, povuče žice, sve što bi naučio sina. U istom prizoru, ona je rekla da njen "otac nije imao sina, nego mene", što znači da je - jedinica. Ona i njen otac su bili bliski, najbolji prijatelji. Njen otac je ubijen. Njegovo telo je bilo toliko neprepoznatljivo da su ga prepoznali preko zuba. Slučaj nije bio rešen godinama. Da bi saznala više o smrti svog oca i našla ubicu, Kensy postaje agent MZIS-a, ali u epizodi "[[Blye, K., Part 2|Blaj K. (2. deo)]]" je pronađen ubica i Kensy bezbedno nastavlja dalje.
 
U epizodi "Jedini lak dan" Kensy kaže da kada je bila iskušenica, ona je morala da leži u ventilaciji i u grobnici, jer je to bio najmanje, kao i nošenje bikinijima na poslu, ako je potrebno. Ona je vrlo nadarena za špijunski rad i pod maskom je čak [[#Griša Kalen|Callne]] i [[#Semjuel Hana|Sam]] zovu "rođeni detektiv." Dži je često zove "Kens".
Red 183:
Kensy se takođe pojavila u seriji "Havaji Pet-0".
 
U epizodi "Komšija gleda" Kensy i Deeks su glumili bračni par da bi otkrili "spavačkog" tajnog agenta. U epizodi "[[Blye, K., Part 2|Blaj K. (2. deo)]]", kada je Kensy pronašla ubicu svog oca, ona zove Deeksa i ne govori ništa jer joj suze idu.
 
Tokom 5. sezone njih dvoje započinju vezu koju objavljuju ekipi u 6. sezoni, a od 7. sezone njih dvoje žive zajedno, a na kraju iste sezone Deeksprosi Kensy, međutim, ona tada ne prihvata ponudu.