Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 367:
U osmoj sezoni, u epizodi "Crno tržište", govori Nel da ga zove "Granger", a ne "Pomoćnik direktora", što pokazuje da je blizak sa ekipom. Kad mu je rekla "To bi bilo čudno, šefe", on je odgovorio: "Šteta. To je naređenje". U epizodi "Oružje duha" govori Martyju Deeksu da ga zove Granger i kaže: "Tako me prijatelji zovu".
 
U osmoj sezoni, u epizodi "Ludi voz", otkriva da umire od raka za koji priznaje da je mogao da ga dobije zbog bilo kog svog postupka, uključujući i to što je bio izložen na Agentu oranž dok je bio na Laosu. Kasnije je uboden nožem u epizodi "Topla voda" kada su ga vodili u zatvorsku ćeliju i ostao je u kritičnom stanju. U epizodi "[[Payback (NCIS: Los Angeles)|Naplata]]" je zamalo bio meta atentata koji je trebalo da izvrši agent CIA-a, iako je uspeo da ubije atentatorku pre nego što je uspela da mu ubaci otrov u organizam.
 
Oven Granger je ispisan iz serije u epizodi "StariStare trikovifore". Heti govori saradnicima da će postupak oporavka biti malo duži nego što su očekivali i da planira da ga poseti u bolnici kasnije, a kada je uradila to u završnim trenucima epizode, krevet mu je bio praan. Nakon što je pitala medicinsku sestru gde je on, saznaje da je Owen tiho napustio bolnicu i da je prekinuo lečenje iako se nije potpuno oporavio ostavivši za sobom poruku za Hetty.
 
U Grangerovom oproštajnom pismu, on zahvaljuje Henrietty, objašnjavaju ći da mu je dosta metkova i bolnica za ovaj život i da mora da sredi neke poslednje stvari, učinkovito uticajući na ekipu i ne govoreći o svojoj smrti zbog raka. Njegova jedina želja je da ona prenese vesti ekipi, a ako ne zna kako, on joj veruje da će smisliti način kako, jer je takva kakva je. Epizoda se završila sa sećanjem na tumača Owena Grangera, Miguela Ferrera, koji je umro nekoliko nedelja pre nego što je epizoda premijerno emitovana. Ferrer je imao problema sa govorom i teško je govorio u epizodama koje je snimio neposredno pre smrti. Njegov glas i njegova bolest su preneti na razvoj raka lika koji je tumačio, što se odrazilo i na Ferrerov rak. Iznenadan odlazak lika je bio posthumno i napravljen je da se vrti oko tumačeve sudbine.
 
Iako se Granger fizički nije pojavio u epizodi "[[РатниBattle ожиљциScars|Ratni ožiljci]]", često je pominjan u toku epizode, imenujući njegov iznenadni odlazak iz MZIS-a i pretpostavljenu smrt, kao i njegov boravak na Laosu odakle ga je Hetty spasla kada je bio poslat da izvuče agente odatle koji su ostali u Jugoizsočnoj Aziji nakon povlačenja Amerikanaca iz Vijetnamskog rata, a takođe se pojavio u rubrici "Gledali ste u seriji MZIS: Los Anđeles", u kojoj je prikazano njegovo saznanje da umire od raka.
 
Kao i u epizodi "Ratni ožiljci", Granger se , zbog svog zdravstvenog stanja, fizički ne pojavljuje u epizodi "[[ЗлатниGolden даниDays|Zlatni dani]]", ali je pominjan nekoliko puta.
 
U epizodi "Poodložnost", za Grangera je potvrđeno da je preminuo nakon što je napustio bolnicu u epizodi "Stare fore". On je tad otišao u sigurnu kuću u kojoj mu je bila ćerka gde je proveo poslednje nedelje sa njom pokušavajući da se iskupi što je omanuo u ulozi oca. Jedno jutro, Jennifer ga je pronašla mrtvog pod drvetom sa pogledom na livadu i sahranila ga je tamo.