Papá a toda madre – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 3:
| žanr = [[komedija]]
| format = [[telenovela]]
| kreator = Montserrat Gomez<br />Pedro Armando Rodriguez<br />Alejandra Romero<br />Humberto Robles<br />Héctor Valdés
| nastupaju = [[Maite Perroni]]<br />[[Sebastian Rulli]]<br />Regina Graniewich<br />Veronica Jaspeado<br />Raul Araiza<br />Michelle Gonzales<br />Juan Carlos Barreto<br />Ana La Salvia<br />Sergio Mur<br />Veronica Montes<br />Mark Tacher
| uvodna_tema = ''Cuando llego a casa'' od "Fonseca"
| završna_tema =
Red 24:
'''''Papá a toda madre''''' je [[Meksiko|meksička]] humoristična i originalna [[telenovela]] koju distribuira i producira [[Televisa]], gdje u glavnim ulogama nastupaju [[Maite Perroni]] i [[Sebastian Rulli]], dok uloge negativaca igraju Veronica Montes i Mark Tacher.
 
Snimanja telenovele su krenula [[14]]. [[avgust]] [[2017]]. godine, a početak emitovanja treba da krene [[22]]. [[oktobar|oktobra]] [[2017]]. na meksičkom kanalu ''Las Estrellas''.
 
== Sinopsis ==
''Mauricio Lopez Garza'' ([[Sebastian Rulli]]) je lijep, zgodan i trazentražen zenskarosženskaroš, vlasnik velike tvornice igracakaigračaka ''"Logatoys''", a, ono sto je parodicnoparodično, ne podnosi djecu i izbjegava ih pod svaku cijenu. Naviknut da mu drugi rijesavajuriješavaju probleme, Mauricio prepustaprepušta vodjenje firme ''Fabianu Carvajalu Murillu'', svom poslovnom partneru i prijatelju iz djetinjstva. I to sve dok mu finansije firme ne pocnupočnu pokazivati crveni alarm, stavljajucistavljajući ga pred bankrot. Tada ovaj umisljeniumišljeni nezenjaneženja odluciodluči nacinaći izlaz iz finansijske krize firme vjencavajucivjenčavajuci se sa mladom bogatasicombogatašicom ''Mirandom cijiCaroline muFairbanks'', čiji otac obecavamu obećava milionski kapital ulozitiuložiti u firmu, ukoliko se ozenioženi njegovom kcerkomkćerkom. Ali, dok je Mauricio sa Mirandom pred oltarom spremajucispremajući se da izgovori sudbonostno "da", pojavljuje se ''Anifer'', djevojcicadjevojćica od sedam godina koja sprecavasprećava vjencanjevjenćanje, neocekivanimneoćekivanim argumentom da je mladozenjamladođenja, ni manje ni viseviše, nego njen otac. Pomenuti skandal uciniučini da mlada otkaze vjencanjevjenćanje, a njen otac milionski kapital koji je bio namijenjen firmi ''"Logatoys''". Pritisnut prodati sve svoje bogatstvo kako bi mogao platiti najbitnije dugove firme, Mauricio se seli, zajedno sa Anifer, u manji kvart gdje su mu komsijekomšije, ni manje ni viseviše, nego bivsibivši radnici njegove firme koje je on otpustio ne ostavsiostavši bas u dobrim odnosima sa njima; ''Tono'', ''Neron'' i ''Jorge''. A medju njima i ''Renee Sanchez Moreno'' ([[ Maite Perroni]]), jaka i privlacnaprivlaćna zenađena, nezavisna, cijićiji je glavni cilj u zivotuđivotu profesionalni uspjeh: zavrsitizavršiti fakultet i upisati master u inostranstvu. Ono sto je najmanje interesuje je ljubav, dok ne upozna Mauricija i malenu Anifer.
 
== Glumačka ekipa ==
* [[Maite Perroni]]...Renee Sanchez Moreno
* [[Sebastian Rulli]]...Mauricio Lopez-Garza Silvetti
* Eugenio Montessoro...Bosco Lopez-Garza '''umire prirodnom smrti'''
* Eugenia Cauduro...Aurora Silvetti de Lopez-Garza '''gine u pozaru u fabrici'''
* Regina Graniewicz....Ana Fernanda "Anifer" Lopez-Garza Cruz
* Barbara Lopez...Maria Cruz
Red 39:
* Veronica Montes...Chiquinquira "Kika" Braun
* Mark Tacher...Fabian Carvajal Murillo
* Leticia Perdigon...Catalina "Dona Cata" Moreno vda Sanchez '''umire od raka'''
* Pablo Cruz Guerrero...Alejandro Villasenor
* Ricardo Barranda...Jose Guadalupe "Lupe" Narvaez
* Juan Carlos Barreto...Neron Machuca
* Michelle Gonzales...Flor Ivonne Zamarripa de Machuca
Red 50:
* Simon Goncalves...Fidel "Fidelito" Barrientos Valencia
* Raquel Pankowsky...Esperanza Felix vda Barrientos
* Ana La Salvia...Dulce Goyenche de Turrubiates
* Marisol del Olmo...Cecilia
* Sergio Mur...Jorge Turrubiates