Wikipedija:Pijaca – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Zaštitio je stranicu "Wikipedia:Pijaca-Пијаца": Preventivna zaštita stranice ([Uredi=Blokiraj neregistrovane korisnike.] (ističe 19:31, 19 juni 2017 (UTC)) [Premještanje=Blokiraj neregistrovane korisnike.] (ističe 19:31, 19 juni 2017 (UT…
Red 619:
 
:::Yo, [[Korisnik:Orijentolog|Grobokopaču]], evo ti ovoga tvoga :D *ebeš mi sve ako ga ne bi trebalo izvesti na večeru i fino šarplaninsko vino :D --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 17:50, 18 juni 2017 (CEST)
 
== Uređivanje sopstvene stranice za razgovor ==
 
Čini mi se da stvarno nema smisla zabranjivati korisnicima da uređuju svoju stranicu za razgovor osim ako su blokirani i to po najstrožim kriterijumima... u slučaju najtežih prestupa. U suprotnom ne znam zašto bismo onemogućili korisnicima makar i da menjaju tuđe komentare - takve stvari se dozvoljavaju na drugim vikijima, zašto bismo mi trenirali neku strogoću? Uvek se može pogledati istorija izmena, a korisnici koji menjaju čak i tuđe komentare - pa pustimo ih, to nešto govori o njihovoj uljudnosti ili već čemu... ne moramo valjda da se bakćemo i time. Da ne pominjem da smo ranije imali problema oko revertanja razgovor stranice između dva administratora. Molim da se zajednica izjasni po ovom pitanju. Svako dobro, --[[user:biblbroks|biblbroks]] ([[User talk:Biblbroks|разговор]]) 23:09, 18 juni 2017 (CEST)