Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 18:
::Нисам разумео оно о ПИБ, ПиБ, пиБ, како ли. У сваком случају што се тиче српскохрватског језика вероватно вам је промакло шта о њему пише на ен.википедији. Можда не би било лоше упознати се с тим. Него у вези прецизности и српска википедија односно википедија на српској варијанти српскохрватског језика, зар нисте ви далеко упућенији у питања тог "српског језика"? Ја се не разумем у то, али није ми јасно како то да сам онда ја тај који треба вас да исправља. Овде мислим на вас лично. Иначе, свако добро желим, :-) --[[user:biblbroks|biblbroks]] ([[User talk:Biblbroks|разговор]]) 21:55, 18 juni 2017 (CEST)
:::Нема потребе за виком колега, добро вас чујем. Него ако није битно шта и зашто пише на википедији на енглеском језику онда морам да вас разочарам: енглески се данас сматра есперантом, скоро па универзалним језиком наше планете на којем се сва нова технолошка и техничка открића врло често објављују. Но добро, можда ја и грешим и то није тако, али у сваком случају могуће да дубоко себе заваравате у вези неких ствари. Рецимо ми сада разговарамо на тој српској варијанти српскохрватског језика хтели ви то тако да зовете или не. У ствари сам назив није ни битан, али да је један језик... не знам, можда да се упознате са чланцима [[:sr:Граматика српског језика]] и [[:sr:Граматика српскохрватског језика]], и упоредите их. Можда да прочитате и њихове разговор стране. Свако добро желим, --[[user:biblbroks|biblbroks]] ([[User talk:Biblbroks|разговор]]) 22:13, 18 juni 2017 (CEST)
::::Желим вам пуно среће у даљем раду на нашем пројекту. И на сваком Викимедијином пројекту. Све најбоље, --[[user:biblbroks|biblbroks]] ([[User talk:Biblbroks|разговор]]) 22:34, 18 juni 2017 (CEST)
 
==Uljudna komunikacija==