Hogan's Heroes – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Saveznici: Popravljeni tipfeler
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
→‎Saveznici: Dodan sadržaj
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
Red 45:
===Saveznici===
 
'''''Pukovnik Robert E. Hogan''''' ([[Bob Crane]]) - lukavi viši časnik [[Zračne snage Vojske SAD|Zračnih snaga vojske SjedinjenihVojske DržavaSAD]]-a koji je ujedno i predvodnik grupe, osmišljava tajne operacije u logoru te je majstor manipulacije koji upravlja zapovjednikom pukovnikom Klinkom i narednikom Schultzom. Hogan je također i veliki ženskar koji održava veze s Klinkovim tajnicama Helgom
([[Cynthia Lynn]]) i Hildom ([[Sigrid Valdis]]) zbog boljeg pristupa njegovoj kancelariji.
 
Red 52:
'''''Narednik Andrew Carter''''' ([[Larry Hovis]]) - stidljivi niži časnik koji posjeduje veliko znanje o [[hemiji]]. Carter odlično oponaša Hitlera i druge njemačke vojnike.
 
'''''Desetar Louis LeBeau''''' ([[Robert Clary]]) - pripadnik Snaga[[Zračnih snaga Slobodne Francuske]] koji je odličan kuhar i patriotski Francuz. Svojim jelima potkupljuje narednika Schultza. Nizak je, što mu omogućava da ulazi u objekte poput kutija,sefova i kolica usprkos tome što je [[klaustrofobija|klaustrofobičan]].
'''''Desetar Peter Newkirk''''' ([[Richard Dawson]]) - pripadnik [[Kraljevske zračne snage|Kraljevskih zračnih snaga]] čija je uloga da bude grupin džepar, mađioničar, kartaš, krivotvoritelj i obijač sefova. On također odlično imitira Hitlerov glas, ali i glas britanskog premijera [[Winston Churchill|Winstona Churchilla]] na jednom radio-emitiranju.
 
===Nijemci===