Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 162:
 
Ako je slika, za koju tvrdiš da je pod GFDL licencom, obrisana na Commonsu, onda ona nije pod GFDL licencom. U suprotnomu ju ne bi brisali. Dakle, takve slike ne postavljaj ovdje jer očigledno krše autorska prava i pogrešno su postavljene. Uz to, poštanske markice BiH su zaštićene autorskim pravima. Smatrat ću ovo omaškom. Ponovi li se, dobit ćeš novu zabranu postavljanja slika jer si po ovom pitanju već upozoren --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 01:36, 6 maj 2017 (CEST)
 
==Zabrana postavljanja slika==
 
Dakle, ja stvarno ne znam imaš li ti problema u komunikaciji i razumijevanju teksta, ali moje upozorenje je bilo dovoljno jasno - ukoliko ne znaš postavljati slike, nemoj. Ako je slika GFDL, a pobrisana je na Commonsu, onda je nešto sa slikom sporno i ona ovdje ne može ići pod GFDL licencu. To sam ti objasnio jučer, ali ti si to blatantno ignorirao pravdajući se tobožnjom pristranošću administratora na Commonsu. Postavljao sam i ja slike tamo i, ukoliko je slika bila uredna, nikada nije bilo problema; sukladno tomu, nekako sam skeptičan da bi netko pobrisao tvoju lično postavljenu sliku jer je pristran. Sukladno ignoriranju uputa i stvaranju problema, a imajući u obzir i ranije radnje i zabranu, izričem ti zabranu postavljanja slika u trajanju do kraja kalendarske godine. Od '''1. siječnja 2018.''' godine, možeš ponovo postavljati slike, ukoliko, dakako, u tom periodu naučiš pravila postavljanja i ponešto o autorskim pravima, koja su ovdje ključna. Mislim da je to dovoljan period jer tebi, očigledno, treba više vremena. Ja razumijem da je to zeznuta materija, i sam sam imao problema s njom, ali zato treba stati i polako sve proučiti, a ne lupati glavom u zid.
 
Svaka slika postavljena u ovom periodu bit će ekspresno obrisana, a moguća je i primjena drugih sankcija ukoliko se budeš oglušivao na zabranu. Pozdrav --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">E.A.</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Poe</font>]] 22:55, 6 maj 2017 (CEST)